≡ Meniu

Acer Predator G9-791-72Y2, laptop de gaming foarte performant

Acer Predator G9-791-72Y2 e cel mai performant din seria de gaming Predator de la acest brand și nu mai necesită nici un upgrade. Are suficientă memorie RAM, spațiu intern, cel mai bun procesor pentru platforme mobile și un ecran 4K. Chiar nu există un laptop mai bun și nici nu prea aș recomanda unul mai scump. Bineînțeles, nu e singurul producător de astfel de laptopuri dar nu sunt mulți care le oferă. Există chiar și variante de 15 inci dacă nu vă interesează dimensiunea ecranului și nu aveți un buget mare.

Poate că e ceva mai scump decât un desktop PC, însă trebuie luat în considerare că are o imagine 4K și că e foarte compact. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Predator G9-791-72Y2, laptop de gaming foarte performant

Componentele sale sunt noi dar și performante – Core i7 Skylake, 64GB RAM, SSD mare, HDD mare, GTX 980M de 4GB și HD Graphics 530. Acestea nu sunt prezente la orice laptop iar imagine mi se pare splendidă chiar dacă nu e foarte mare. Spun asta pentru că displayul are rezoluție 4K însă pe viitor vom vedea mai multe astfel de ecrane și pe laptopuri mai ieftine.

Un laptop ca acesta prezintă și niște dotări speciale: unitate BluRay, cameră web HD, DisplayPort, patru USBuri 3.0, WiFi ac, bluetooth și baterie de 8 celule. Tastatura e una iluminată și această funcție poate fi folosită ori de câte ori luminozitatea e mai scăzută pentru a vă juca sau a scrie ceva. Nu are preinstalat Windows 10 dar îl puteți instala ulterior chiar și cu un stick USB 3.0. Deci unitatea optică a devenit destul de inutilă deoarece nu prea se mai imprimă ori folosește.

Plusuri: are cele mai bune componente de pe piață, autonomie bună, destule porturi USB, DisplayPort, unitate Blu-Ray, ecranul său, subwoofer.
Minusuri: are un preț cam piperat.

Acer Predator G9-791-72Y2 nu e singurul model ci există și variante de 17 inci ceva mai ieftine deoarece au imagine 1080p iar componentele sunt ceva mai accesibile. Puteți investi mai mult într-un laptop pentru ca să nu-l schimbați așa de des și cred că vreo 2 ani nu mai e nevoie de nici o schimbare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu