≡ Meniu

Acer Predator G9-791-77Y1, laptop de gaming cu 48GB RAM și SSD de 512GB

Acer Predator G9-791-77Y1 e alegerea corectă pentru cei care vor un laptop mai performant decât unul multimedia. Aceste laptopuri concurează cu multe desktopuri deoarece componentele nu sunt unele oarecare. Îmi place acesta și nu altul pentru vine cu ce e mai bun pe piață și nu necesită nici o investiție. Poate doar niște periferice ar fi necesare: mouse de gaming și router wireless cu WiFi ac. Nu e cel mai portabil laptop de gaming dar poate pe viitor se va lucra la acest capitol. Nu putea fi de 3kg deoarece sistemul de răcire trebuie să fie unul pe măsură și un laptop mare are componente mai performante.

Din poza de jos se poate observa că e destul de gros iar sistemul de evacuare a căldurii se află în partea din spate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Predator G9-791-77Y1, laptop de gaming cu 48GB RAM și SSD de 512GB

Are la fel de multe porturi ca oricare alt model de 17 inci. Un laptop pentru gameri trebuie să aibă un procesor HQ ca acest Core i7-6700HQ și placa video integrată e corespunzătoare însă poate fi folosită tot pentru uz office. Un ecran așa de mare trebuie să aibă panou IPS ca imaginea să fie vizibilă din orice unghi l-ați privi.

Memoria sa RAM e una cu capacitate de 48 dar poate fi upradată la 64 de GB dar nu cred că veți folosi atâta vreodată. Pentru o experiență mai bună se poate folosi un televizor sau un monitor mare deoarece un ecran de 17 inci poate nu e de ajuns pentru unii gameri. Mediile de stocare se împart în mai multe categorii dar cele mai bune sunt SSD-urile deoarece totul pornește instant. Hard diskurile sunt bune pentru a stoca fișierele media deoarece durata de viață e mai lungă când vine vorba de numărul de scrieri.

Plusuri: baterie de 8 celule, tastatură iluminată, WiFi ac, configurație high-end, design modern etc.
Minusuri: nu e chiar accesibil.

Acer Predator G9-791-77Y1 e doar un laptop de gaming de la acest brand și restul pot fi mai mici datorită ecranului de 15 inci. Clipul de mai jos e cu varianta de 17 inci care arată ca și cel de sus. Eu consider că e unul dintre cele mai „arătoase” laptopuri pentru jocuri și acest brand chiar știe ce au nevoie gamerii înrăiți.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu