≡ Meniu

Acer Predator G9-791-7915, laptop de 17 inci pentru gameri

Acer Predator G9-791-7915 e unul dintre cele mai puternice laptopuri de pe piață. E evident că nu se adresează segmentului business, ci tinerilor. E ceva mai mare decât un model clasic deoarece are un sistem de răcire mai eficient și componente scumpe cu consum mare (cu performanțe pe măsură). Designul sugerează că e vorba de un laptop ceva mai special și care e ceva mai scump. Pe lângă acele componente, laptopul are tastatură iluminată care e utilă, ecran FullHD, baterie de 8 celule și 4 difuzoare cu subwoofer.

Alternativele sunt laptopurile de gaming de la late branduri ori alegeți unul mai mic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Predator G9-791-7915, laptop de 17 inci pentru gameri

Procesorul acestui model de laptop e de tip Core i7-6700HQ, deci e foarte nou și e de gaming. Restul componentelor sunt destul de bune, astfel că performanțele finale depind. Ecranul e ideal pentru a viziona filme sau pentru a edita diverse fișier media (video sau foto). Un laptop poate fi folosit ca media player ori dacă nu sunteți mulțumiți, puteți conecta un televizor pentru un plus de calitate.

Laptopul poate fi upgradat însă doar la memoria RAM puteți mai pune o placă deoarece are un slot liber. Pe lângă acel hard disk are și un SSD care micșorează timpul de răspuns al aplicațiilor dar și al sistemului.

Sistemul de operare e Linpus dar voi trebuie să-l înlocuiți cu Windows 10 pentru a beneficia de performanțe maxime în jocuri. Nu a fost preinstalat deoarece ar fi fost mai scump și probabil aveți o limită de buget. Oricum, dacă vă permiteți un așa laptop, trebui să vă gândiți și la un mouse pe măsură cu precizie superioară și la un router de ultimă generație pentru acasă (dacă nu aveți unul).

Plusuri: USB 3.0, SSD mare, tastatură iluminată, placă video foarte bună, ecran FullHD, subwoofer.
Minusuri: nu prea sunt.

Acer Predator G9-791-7915 e destul de greu dar nu cu mult mai greu decât un alt model de 17 inci, de aceea nu poate fi modelul ideal pentru călătorii ori pentru a ieși în oraș. Prezentarea de jos vă poate ajuta să vă faceți o idee despre întreaga serie:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu