≡ Meniu

Acer Predator G9-792-70QG, laptop pentru jocuri de ultimă generație

Acer Predator G9-792-70QG e un model destul de reușit din toate punctele de vedere iar dacă nu vă place cum arată atunci puteți opta pentru unul de la alt brand. Din păcate nu toți producătorii oferă astfel de soluții și deci alternativele pot să fie de la același brand. Există variante de 15 inci care oferă relativ aceleași dotări și componente, iar prețurile sunt mai atractiv dar nu cu mult. E și normal să fie așa deoarece o mare parte dintre laptopurile disponibile sunt de 15 inci.

Întotdeauna, laptopurile mai mici sunt ceva mai ieftine dar nu e la fel și în cazul laptopurilor de 13.3 inci care pot fi ceva mai interesante. Sunt mai puține și sunt precum ultrabookurile, deci tehnologiile incorporate sunt diferite. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Predator G9-792-70QG, laptop pentru jocuri de ultimă generație

Procesorul său mi se pare destul de bun și nu cred că există altul care să-l detroneze. Bineînțeles, discutăm despre platformele mobile care sunt diferite de cele desktop. Componentele de pe aceste platforme sunt concepute pentru a oferi o performanță decentă și un consum redus, că doar e un gadget care are baterie și compact. Probabil nu veți fi mulțumit de autonomia sa când vă jucați dar nu vă oprește nimeni să-l țineți contat la priză cât timp vă aflați acasă ori la facultate.

Ca și dotări, un laptop are aceleași ca și un desktop doar că sunt cele mai utile. Nu are nevoie de mai mult de 4 porturi USB, port video pentru conectarea unui monitor/televizor, tehnologie wireless de ultimă generație – WiFi ac, difuzoare și subwoofere pentru o calitate audio pe măsură, baterie de 8 celule pentru autonomie satisfăcătoare, placă video GTX pentru a putea juca fără probleme jocuri 3D și altele.

Plusuri: calitatea audio superioară, baterie de 8 celule, USBuri 3.0, performanțe ridicate, ecran superb și design modern.
Minusuri: nimic.

Acer Predator G9-792-70QG nu se adresează oricui și e evident deoarece nu e accesibil. Nu orice utilizator ar avea nevoie de un astfel de model, poate că e prea performant pentru ce face. Dacă nu sunteți o persoană pretențioasă și jucați ocazional jocuri, atunci un model de tip multimedia poate fi de ajuns.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu