≡ Meniu

Acer Predator G9-792-77K4, laptop cu placă video GTX 970M și Core i7

Acer Predator G9-792-77K4 e una dintre cele mai bune laptopuri pe care să jucați jocuri și nu numai. După cum bine știți un laptop așa de performant poate fi folosit pentru orice, însă nu are rost să dați prea mulți bani pe un laptop dacă nu vă folosi de toate dotările sale speciale. Dacă vă plac jocurile însă nu vreți să le încercați la detalii maxime, un laptop de tip multimedia e numai bun.

Alternativele sunt variantele mai ieftine sau mai scumpe, dar depinde și de cât sunteți dispuși să dați pe un laptop. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Predator G9-792-77K4, laptop cu placă video GTX 970M și Core i7

Procesorul său e cel mai valoroasă componentă hardware și e unul ideal pentru jocuri – Core i7-6700HQ. Placa video e una integrată și mă refer strict la cea Intel, iar pentru gameri are GeForce GTX 970M. Componentele hardware de pe acesta sunt diferite de cele clasice (de pe desktopuri) pentru că un laptop are o sursă mică și un consum redus. Mulți utilizatori optează pentru un laptop deoarece e mai ușor de mutat și ocupă puțin spațiu.

Calitatea audio nu e impresionantă la un laptop deoarece totul e integrat însă nu la fel e și în cazul variantelor mari – de 17 inci. Spun asta deoarece are 4 difuzoare și 2 subwoofere pentru o experiență de neuitat. Bineînțeles, tot nu se compară cu un sistem audio puternic de tip 2.1.

Autonomia de lucru e mare în mod economic și poate fi chiar pe jumătate dacă jucați un joc ori doar vizionați un film. Dotările speciale ale unui laptop trebuie luate în considerare deoarece ele fac diferența: tastatură iluminată, USB 3.0 cu PowerShare, baterie de 8 celule, DisplayPort, WiFi ac, Linux. Din păcate, nu vine cu Windows 10 și trebuie instalat ulterior pentru a obține performanțe maxime.

Plusuri: performanțe impresionante, ecran splendid, tehnologie WiFi ac, baterie de 8 celule, ecran de 17 inci, dotări decente.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Acer Predator G9-792-77K4 nu e singurul laptop mai mare care-l puteți lua pentru a juca jocul favorit. Chiar dacă e o generație mai nouă dotările și componentele sunt relativ aceleași (doar procesorul e cu o generație mai nou).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu