≡ Meniu

Acer Predator G9-792-786H, laptop cu sistem de răcire eficient

Laptopurile ca Acer Predator G9-792-786H sunt bune înlocuitoare pentru desktopuri de gaming deoarece are un ecran FullHD IPS și configurații performante. Chiar și cele de 15 inci sunt destul de atractive deoarece dotările sunt aceleași, dar pot fi diverse configurații. Ceva mai ieftine sunt cele mici dar diferența e destul de mică. Veți observa că un ecran mai mare e mai plăcut în special când vizionați filme. Multe laptopuri de la acest brand sunt doar de tip multimedia, adică au placă video dedicată, însă nu sunt la fel de bune când vine vorba de gaming.

Deci, alegerea corectă ține și de cum vreți să-l folosiți, adică nu are sens să luați un model ieftin dacă aveți de gând să jucați cele mai noi jocuri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Predator G9-792-786H, laptop cu sistem de răcire eficient

Procesorul e foarte important atunci când achiziționați un laptop. La unul de gaming trebuie să fie de tip HQ și din seria Core i7. Performanțele totale depind și de restul componentelor – memorie RAM, SSD/HDD, placă video etc. Acesta are două plăci video care comută între ele ori de câte ori e nevoie de mai multă performanță ori de o autonomie mai mare.

Chiar și dotările sunt importante atunci când alegeți un laptop pentru acasă: tastatură iluminată, USB cu PowerShare, touchpad cu gesturi,, baterie mare, WiFi ac, DisplayPort, HDMI etc. În general, laptopurile mari au multe porturi și impresionează pe partea de performanțe. Un laptop cu ecran mare cere mai multă performanță. Din păcate, nu se mai fabrică așa de multe laptopuri de 18 inci și erau oferite doar de anumite branduri. Cele mai cerute laptopuri sunt cel de 15 inci deoarece nu sunt nici mari, nici mici.

Plusuri: ecran superb, autonomie foarte bună în mod office, tastatură iluminată, WiFi ac, DDR4, porturi destul de bune.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Acer Predator G9-792-786H costă ceva mai puțin decât restul deoarece are mai puțină memorie RAM și un SSD mai mic. Chiar dacă nu are foarte multă memorie RAM, ea poate fi pusă ulterior după preferințe ori buget (maxim 64GB, dar nu cred că veți folosi mai mult de 32GB).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu