Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Predator G9-793-73J7, laptop cu componente High-End

Acer Predator G9-793-73J7 nu e un laptop prea accesibil deoarece e vorba de o serie de gaming și o generație mai nouă. Cu toate acestea, nu are cel mai nou procesor de pe piață, dar mi se pare destul de bun pentru jocuri pentru că e unul de tip HQ. Am pus o poză cu laptopul pentru vedea cum arată dar și o prezentare video la final. Vă recomand pachetul promo cu mouse și geantă care sunt la un preț foarte bun.

Alternativele sunt destul de multe pentru că nu e vorba de un laptop chiar accesibil, dar voi trebuie să țineți cont de toate acele caracteristici speciale oferite de acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Predator G9-793-73J7, laptop cu componente High-End

Laptopul are următoarele componente: Core i7-6700HQ cu placă video HD Graphics 530, memorie RAM de 8GB de tip DDR4, SSD generos și GTX 1070. Chiar dacă nu sunt cele mai recente componente, performanțele oferite sunt destul de impresionante și sistemul de răcire are un rol foarte important. Un laptop clasic nu are un sistem de răcire atât de avansat, motiv pentru care e mai compact și portabil. Deci fiecare tip de laptop oferă avantaje și dezavantaje, doar că nu prea am ce să reproșez acestui model. Fiecare brand oferă laptopuri de gaming însă nu toate au un preț prea corect.

Ca și caracteristici speciale are următoarele: tastatură iluminată, baterie de 8 celule, touchpad cu gesturi, USB 3.0, USB 3.0 cu funcție PowerShare. Eu l-aș ține mai tot timpul conectat la priză deoarece laptopul nu oferă cine știe ce autonomie atunci când jucați (autonomia maximă e de 3 ore). Sistemul de operare de pe acest laptop e Linpus și mai vine ar fi avut Free DOS, deoarece un așa laptop necesită Windows 10.

Plusuri: arată destul de bine, tastatură iluminată, ecran 1080p, calitate audio satisfăcătoare, sistem de răcire eficient.
Minusuri: nu sunt.

Chiar dacă Acer Predator G9-793-73J7 nu are o autonomie generoasă, e suficientă pentru un laptop de gaming deoarece nu-l veți lua în oraș sau într-o excursie. Laptopurile portabile sunt cele standard dar mai sunt și cele foarte subțiri care costă destul de mult (ultrabookuri).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu