≡ Meniu

Acer Spin SP513-51-57NP, laptop cu ecran tactil

Acer Spin SP513-51-57NP are cele mai noi tehnologii și dotări pentru un laptop, motiv pentru care devine unul premium. Cu alte cuvinte, nu le veți găsi pe orice laptop și mi se par destul de utile. Un laptop cu imagine FullHD e ideal pentru redarea de conținut media chiar dacă are un ecran de numai 13.3 inci, că doar îl folosiți de la o distanță mică. Pentru cei care nu sunt mulțumiți, trebuie să știți că laptopurile oferă ieșire video HDMI. Multitaskingul e excelent chiar și pentru un model ca și acesta și memoria RAM e de tip DDR4.

Dacă acest laptop vi se pare că puțin cam scump, adică vă depășește bugetul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Spin SP513-51-57NP, laptop cu ecran tactil

Nu poate fi un laptop pentru jocuri deoarece nu are placă video dedicată și procesorul trebuie să fie de tip HQ. Bineînțeles, laptopurile pentru jocuri arată diferit și nu pot fi compacte deoarece au un consum mare de energie dar și degajă multă căldură, deci e nevoie de un sistem de răcire mai eficient. Se poate folosi touchscreen-ul ori touchpad-ul în funcție de necesități, dar funcționalitatea e limitată de touchscreen (aveți doar funcția de click stânga).

Autonomia de lucru e destul de generoasă dacă nu setați o luminozitate mare, nu folosiți tehnologiile wireless sau aplicații cu cerințe hardware ridicate. În general, laptopurile cu touchscreen vin cu Windows preinstalat, iar pentru că e o generație nouă, are și versiunea 10 pe 64 de biți. Nici nu cred că cineva mai optează pentru versiunile de 32 de biți, la ce configurații există pe piață.

Plusuri: are USB 3.0 cu funcție de încărcare, tastatură iluminată, greutate mică, convertibil, autonomie mare, design plăcut etc.
Minusuri: nu sunt.

Acer Spin SP513-51-57NP e una dintre cele mai noi laptopuri și nu are nevoie de cea mai nouă generație de procesoare Intel, e de ajuns Intel Skylake. Diferențele sunt nesesizabile între două serii consecutive, deci nu ar fi un minus că are un Intel Core i5-6200U. Un astfel de gadget nu necesită performanțe mari că doar o un fel de tabletă cu tastatură fizică nedetașabilă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu