≡ Meniu

Acer Spin SP513-51-769U, ecran cu display touch

Laptopul Acer Spin SP513-51-769U nu e unul dintre cele mai subțiri modele (Swift) dar vine cu alte caracteristici speciale interesante. E destul de ușor să interacționați cu interfața acestui laptop deoarece e vorba de Windows 10, însă pentru anumite programe, e necesar un mouse sau folosiți touchpadul. Chiar dacă aceste laptopuri nu vin cu unitate optică, se poate folosi un stick USB 3.0 pentru a transporta sau copia anumite date (mult mai rapid decât cu discuri ori stickuri USB 2.0).

Alternativele sunt destul dar depinde ce categorii de laptopuri vă interesează. Nu sunt multe laptopuri cu ecran tactil și cu astfel de componente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Spin SP513-51-769U, ecran cu display touch

Procesorul e perfect pentru acest laptop de 13.3 inci – Core i7 SkyLake, iar palca video integrată e satisfăcătoare chiar dacă veți viziona filme sau clipuri video. Memoria RAM e de tip DDR4, motiv pentru care 8GB e mai mult decât suficient (sistemul consumă cam 1GB fără aplicații). Performanțele laptopului sunt asigurate și de acel SSD care e suficient de mare pentru ca să nu mai trebuiască un HDD suplimentar. Unele fișiere pot fi uploadate pe cloud sau chiar copiate pe medii de stocare externe.

Are un sistem de balamale destul de bun și ecranul poate fi pliat pentru a-l transforma ușor într-o tabletă, însă nu e prea portabilă. Greutatea acestui model e de numai 1.6 kg deoarece nu e vorba de un model mare ci de unul destul de portabil. Nu recomand alt sistem de operare deoarece doar acesta va evidenția foarte bine performanțele modelului.

Plusuri: are ecran tactil, autonomia maximă de 10 ore, tastatură iluminată, design convertibil, fiabilitate ridicată.
Minusuri: nu sunt.

Poate că nu oricine își poate permite un gadget ca Acer Spin SP513-51-769U dar acesta ține locul a două gadgeturi, adică e un model de tip 2 în 1. Am pus prezentarea de mai jos pentru a vedea această serie și nu sunt multe serii care pot fi comparate cu aceasta. Laptopuri simple nu ar putea concura cu acesta deoarece e vorba de un altfel de laptop și chiar dacă diferența de preț e semnificativă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu