Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Spin SP714-51-M2Z7, laptop 2 în 1 cu i7-7Y75

Acer Spin SP714-51-M2Z7 e un dispozitiv 2 în 1, adică e tabletă și laptop în același timp. Se adresează celora în căutarea unei tablete cu ecran mare, dar care să aibă productivitatea unui notebook PC. În acest sens vine cu un procesor puternic i7-7Y75, 8 giga RAM și SSD de 256 de giga. Poate că procesorul nu e cel mai tare i7, dar scoate 3958 puncte la benchmark și e unul special pentru dispozitive care au nevoie de procesoare cu răcire pasivă, adică fără ventilator.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care oferă portabilitate și productivitate maximă. Din imaginea de alături se poate vedea că vine cu un aspect identic cu al oricărui alt laptop și că are un ecran măricel de 14 inci.

Acer Spin SP714-51-M2Z7, laptop 2 în 1 cu i7-7Y75

Pe partea de caracteristici se laudă cu ecranul de 14 inci care are rezoluție FHD (1920×1080 pixeli) și panel IPS.
Pentru procesarea informației dispune de un procesor i7 Kaby Lake, iar pentru jocuri dispune de cip grafic Intel HD 615. Procesorul e cea mai importantă componentă dintr-un PC și vă recomand să cumpărați dispozitive cu procesoare cât mai puternice.
Memoria RAM e una multă de 8 giga tip DDR3 cu voltaj scăzut.
Portabilitatea e una excelentă întrucât greutatea e redusă de 1,2 kilograme, iar bateria ține circa 8 ore… maxim.

Lucrurile pozitive (punctele forte) la acest model ar fi prezența sistemului de operare – Windows 10 Pro, touchpad-ul generos (e mare ca la MacBook), e și tabletă (ecranul e unul cu suport touch), bateria ține mult (până în 8 ore… conform producătorului), are wireless ac, ecranul e mare și clar.

În concluzie, dacă vrei un dispozitiv pentru acasă ori la lucru cu care să poți face orice (de la vizionat filme și până la prezentări avansate) atunci acest model îți va furniza toată puterea și versatilitatea de care ai nevoie.
Dacă te interesează alternative atunci îți recomand seria ASUS TP501UQ întrucât vine cu ecran de 15 și caracteristici similare.
Am pus alături un clip pentru a vă face o părere despre cum arată acest model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu