≡ Meniu

Acer SW5-012-11LX, model Aspire Switch 10

Pentru cei interesați de un laptop care să fie bun pe post de tablet și netbook recomand modelul Acer SW5-012-11LX. Vine cu procesor Atom Z3735F (model quad core care scoate 878 puncte la benchmark), 2GB memorie RAM și cu un harduri de 564 de giga (aceste harduri sunt unele mai speciale, iar mai mult o să precizez alături).
Un aparat precum acesta se adresează celora interesați de o sculă cu portabilitate mare și cu o baterie care să țină maxim 7 ore (în ciuda faptului că bateria e un cu două celule).

Nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care are sistem de operare Windows 8.1 preinstalat și un ecran senzitiv de foarte bună calitate.

Acer SW5-012-11LX, model Aspire Switch 10

Pe partea de specificații acest model e unul care stă excelent întrucât vine cu componente care asigură performanțe office și portabilitate maximă. Procesorul e un Intel Atom quad core, memoria RAM e de 2 giga, iar spațiul de stocare e unul generos. Hardul e unul de 500 de giga, iar pentru accelerarea diferitelor sarcini acest model are are eMMC (un fel de SSD, dar mai ieftin).
Ecranul e unul clar de 10 inci, iar claritatea sa e datorată rezoluției HD (acesta chiar are rezoluție HD spre deosebire de laptopurile de 15 inci).

Pro achiziția unui astfel de dispozitiv ar fi aspectul plăcut, utilitatea, că are o baterie care ține mult, că nu are o greutate mare (are circa 600 de grame deoarece e făcută din aluminiu… la carcasă mă refer).
Contra achiziției ar fi că nu are un procesor mai puternic și 4GB memorie RAM.

Deci, dacă te interesează un laptop care să poată fi utilizat pe post de tabletă atunci alegând un Aspire Switch 10 o să faci o alegere bună. Vine ca o alternativă la modelele Asus Transformer și e special pentru persoanele care vor un model de laptop convertibil de la Acer.
Pentru a vă face o părere despre cum arată acest laptop am pus alături un videoclip, iar din acesta puteți vedea că puteți folosi aparatul și pe post de tabletă, fără tastatură.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu