≡ Meniu

Acer SW5-012-176D, laptop cu ecran detașabil și Windows 8

Acer SW5-012-176D e o alegere foarte bună pentru cei care vor ceva portabil și compact. Această variantă nu oferă performanțe prea mari iar la un așa preț nu puteți avea pretenții. Chiar dacă e laptop, mie mi se pare a fi mai mult o tabletă cu docking station. Arată precum un laptop cu acea tastatură însă poate fi mai portabil decât altele dacă nu aveți nevoie de acea tastatură.

Alternativele sunt destul de multe și chiar din aceeași serie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer SW5-012-176D, laptop cu ecran detașabil și Windows 8

Procesorul său Intel Z3735 nu poate fi comparat unul unul clasic dar pentru așa gadget e mai mult decât suficient. Placa video integrată e cea Intel HD și e prezentă și pe alte laptopuri. 2 GB de memorie pare să fie de ajuns deoarece sistemul nu consumă doar jumătate. Designul său e destul de elegant și poate fi o tabletă cu stație de andocare ori un laptop convertibil. Având în vedere că ecranul de 10.1 inci e detașabil, toate componentele sunt integrate în ecran.

Nu are multe USBuri dar era mai bine să fi avut USB 3.0 pentru un plus de viteză. Spațiul intern e unul de tip flash, ca la tablete și pentru mai mult se poate folosi un card. Pe partea de tehnologii de comunicații are: bluetooth și WiFi. Aceste tipuri de laptopuri nu au nevoie de baterii prea mari deoarece configurațiile consumă puțin. Sistemul de operare e Windows 8 și e decent pentru un gadget cu ecran tactil. Ultima versiune e 10 și nu e nevoie să instalați cea mai nouă.

Plusuri: autonomie bună, gadget convertibil, Windows 8, imagine HD și carcasă din aluminiu.
Minusuri: nu prea sunt.

Acer SW5-012-176D nu poate fi foarte performant ținând cont că e foarte compactă și în același preț există laptopuri mai bune dar nu și cu ecran touch ori detașabil. pot fi luate în calcul și cele cu ecran rabatabil și care au mai multă memorie RAM și spațiu intern. Clipul de jos vă poate ajuta să faceți alegerea corectă și puteți observa că e destul de compact și portabil ]n modul tabletă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu