≡ Meniu

Acer SW5-111-19D0, laptop care poate fi folosit ca tabletă

Acer SW5-111-19D0 e doar un laptop ala acestei serii. Există variante cu ecran și componente diferite, iar din punctul meu de vedere e o tabletă iar acea tastatură e o stație de andocare. Laptopuri sunt acele modele cu ecran doar rabatabil iar performanțele sunt ceva mai mari. La aceasta performanțele sunt mici deoarece e mult mai compact și a fost conceput pentru a fi folosit chiar și fără tastatură. O tabletă de 11.6 inci e grea dar e mult mai faină decât una de 7 sau 8 inci, de exemplu

Alternativele sunt tabletele cu alt sistem de operare ori mai ieftine, dar nu aș putea recomanda altceva dacă fiecare utilizator are un alt buget. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer SW5-111-19D0, laptop care poate fi folosit ca tabletă

Procesorul acestei tablete e destul de bun și e un Quad Core de tip Intel Atom Z3745 de 1.3 GHz. Ecranul de 11.6 inci nu e mare dar e de ajuns pentru a interacționa și pentru navigare. E nevoie de un ecran mare pentru un desktop deoarece lucrați mai de la distanță. În rest, are o memorie RAM de 2GB și spațiu de stocare de 500GB.

Ca și porturi are port video HDMI, USB de tip 2.0 și ieșire audio. Bateria e ceva mai mare decât la cele cu ecran de 10 inci – 3 celule. E așa de ușor pentru că are carcasă din aluminiu (e mai subțire carcasa decât cea din plastic). Prefer un model mai mare cum e acesta deoarece diferențele nu sunt foarte mari iar hardul poate fi bun pentru a pune fișiere media pe el sau alte fișiere spațioase.

Plusuri: are spațiu de stocare, ecran HD cu tehnologie touch, ușor de folosit, portabil și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Acer SW5-111-19D0 e un gadget destul de bun și util, nici nu are sens să alegeți o tabletă cu Android deoarece aplicațiile nu sunt același iar la aceasta aveți o tastatură fizică. Există o variantă mai ieftin fără hard dar e bine venit acel spațiu de stocare suplimentar. Am pus și o prezentare video pentru cei care nu au mai văzut acest laptop sau tabletă, depinde cum îl vedeți.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu