≡ Meniu

Acer SW5-271-671Z, laptop cu SSD de 128 GB

Acer SW5-271-671Z e ceva mai diferit decât restul: ecran mai bun, procesor superior, tastatură wireless și altele. Poate fi o bună tabletă cu stand și care poate fi folosită cu ușurință. Nu e precum Androidul și nici invers nu e valabil, deoarece sunt concepute diferit și Androidul e mai mult pentru utilizatorii multimedia. Din punctul meu de vedere pare a fi o tabletă și nu un laptop. Poate fi folosit ca un laptop dar e ceva mai compact și dotările nu sunt așa de multe (are doar cele mai utile dotări).

Alternativele sale sunt următoarele: variantele de 10 sau de 11 inci care au prețuri mult mai mici. Depinde de fiecare utilizator, de ce are nevoie și cât e dispus să cheltuie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer SW5-271-671Z, laptop cu SSD de 128 GB

Procesorul acestui laptop e unul de tip Intel M Dual-Core iar placa video Intel e una integrată. Aceste gadgeturi pot fi folosite pentru jocuri simple – 2D. Iar pentru mai mult, recomandarea mea e o tabletă cu Android. Ecranul său de 12.5 inci nu e foarte mare iar rezoluția e una de FullHD. Are la fel de multă memorie RAM cât un laptop clasic. Ca și dotări are: cameră web, ieșire audio, USB 2.0, bluetooth și WiFi ac. Toate laptopurile noi au o tehnologie wireless mai bună iar viteza e superioară (similară cu cea de pe LAN).

Sistemul de operare e destul de bun – Windows 8, dar nu a-și recomanda altul. Bateria sa oferă o autonomie mare deoarece configurația sa consumă puțin. Consumul unui gadget depinde de diverși factori: luminozitate ecran, tehnologii wireless folosite ori ce tip aplicații folosiți.

Plusuri: are un design modern, performanțe mari, ecran FullHD, WiFi ac și altele.
Minusuri: spațiu de stocare redus.

Acer SW5-271-671Z e alegerea corectă pentru cei care vor mai multă mobilitate dar și ceva elegant. Acest laptop poate fi luat și la locul de muncă deoarece e mic și ușor. Clipul de mai jos e cu un model similar dar diferențele sunt nesesizabile. Configurația trebuie să fie mai bună dacă laptopul e mai mare și mai scump. Nu are un procesor clasic deoarece totul e integrat în ecran.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu