≡ Meniu

Acer Swift SF314-51-55JQ, ultrabook de 14 inci cu i5-6200U

Acer Swift SF314-51-55JQ e un ultrabook din seria Swift 3, adresându-se celora care vor un PC portabil pentru acasă ori la lucru. E performant deoarece are procesor i5, iar bateria ține până la 10 ore. Acest ultim lucru împreună cu greutatea de 1,5 kilograme fac ca acest model să aibă o portabilitate excelentă.
Cred că persoanele care adora laptopurile celor de la Apple (adică MacBook-urile) vor alege acest model întrucât are un design similar și vine cu productivitate sporită grație sistemului de la Microsoft.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un notebook PC care are integrate cele mai noi tehnologii, adică procesor Skylake, memorie RAM DDR4, Windows 10 și SSD. Culoarea e una gold (în imagine e un model silver precum acesta).

Acer Swift SF314-51-55JQ, ultrabook de 14 inci cu i5-6200U

Procesorul din acest laptop auriu e un i5-6200, iar dacă vrei ceva cu i7 ori de culoare argintie atunci îți recomand modelul SF314-51-79R2.
Ecranul e unul măricel de 14 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli și caracteristica Acer ComfyView, adică e anti-glare și în acest fel nu vor fi reflexii pe suprafața sa. Având panel IPS o să vedeți că e un laptop foarte bun pentru filme deoarece unghiurile de vizibilitate vor fi foarte bune.
Prezența Windows 10 e un lucru în plus deoarece modelul acesta vine fără unitate optică, iar prin sistemul preinstalat o să puteți intra pe net din prima. Pentru conectarea la net vă puteți folosi de wireless-ul ac din dotare.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată splendid, că nu costă prea mult (e incredibil cât de mult au scăzut prețurile în ultima perioadă), componentele performante și că vine cu sistem.
Poate că singurul lucru negativ e că nu are placă video cu memorie dedicată, ci doar o Intel HD 520.

Deci, pentru cei în căutarea unui laptop ușor și performant recomand acest model care vine de la unul dintre producătorii de top de laptopuri.
Alături am pus și un clip cu un model din seria 3 pentru a vă face o părere despre cum arată. Iar, dacă vă interesează alte modele din această serie atunci le aveți aici.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu