Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Swift SF314-51-79R2, ultrabook de numai 17.9 mm grosime

Laptopul Acer Swift SF314-51-79R2 nu e unul clasic ci e unul foarte subțire cu finisaj pe aluminiu. Am pus o poză dar și un clip la final pentru a vedea cum arată acest model. Componentele sunt chiar foarte bune și nu e nevoie de cea mai nouă generație de procesoare de la acest brand. Acest brand oferă destul de multe serii și modele indiferent de buget, doar că nu vă puteți aștepta la prea multe dotări și performanțe ridicate într-un preț redus. Nu putea fi prea accesibil deoarece gadgeturile compacte costă mai mult (nu pot fi introduse orice tip de componente).

Pentru cei cu un buget flexibil, le recomand un astfel de laptop în special dacă dețineți un desktop sau poate că lucrați suficient la locul de muncă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Swift SF314-51-79R2, ultrabook de numai 17.9 mm grosime

Nu reprezintă o soluție multimedia/gaming sau business, dar pentru uz office pot spune că e de ajuns. Viteza procesare e satisfăcătoare cu un procesor Core i7-6500U și nu trebuie să fie de tip HQ. Ecranul acestui laptop model nu e unul oarecare ci unul cu panou IPS și rezoluție 1080p. Multitaskingul e foarte bun cu o memorie RAM de 8GB DDR4 și poate că nu era nevoie de chiar așa de multă memorie.

Porturile acestui laptop sunt mai puține, dar diversificate și e normal deoarece e vorba de un model foarte subțire. Autonomia de lucru e foarte bună în mod office și când solicitați configurația, autonomia scade poate chiar la jumătate. Windowsul preinstalat e la versiunea 10 care e cea mai populară și pentru care puteți folosi un mouse sau chiar un touchscreen (tablete sau laptopuri convertibile).

Plusuri: are carcasă din aluminiu, ecran IPS 1080p, greutate de doar 1.5 kg, Windows 10, tastatură iluminată.
Minusuri: nu sunt.

Acer Swift SF314-51-79R2 face pare din seria Swift 3 și diferențele de design între serii nu sunt așa de mari. Un laptop prea mare e mai greu de transportat, de aceea varianta de 14 inci e cea ideală. Am pus o mică prezentarea a acestei generații de laptopuri și vedeți mult mai clar diferențele.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu