≡ Meniu

Acer TravelMate TMB115-M-C8BC, laptop de 11 inci

Laptopul Acer TravelMate TMB115-M-C8BC e unul destul de bun pentru cei care călătoresc și vor mai multă autonomie. Din punct de vedere al prețului și dotărilor sale, poate fi comparat cu o tabletă însă ecranul nu e cu touch deci acea interfață de la Windows 8.1 nu e chiar așa de utilă. Nu e genul de laptop care să-l folosiți pentru vizionarea de filme deoarece e mic, dar imaginea oferă detalii bune (rezoluție 768p). Nu prea se mai fabrică astfel de laptopuri deoarece majoritatea utilizatorilor preferă laptopurile de 15 inci deoarece oferă componente hardware mai bune și nu mai sunt așa de scumpe.

Prețul acestui mini laptop e bun ținând cont că are Windows preinstalat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer TravelMate TMB115-M-C8BC, laptop de 11 inci

Configurația acestuia e una de tip entry-level, dar e suficientă pentru navigare web, programe și altele. Cu alte cuvinte, are un procesor Intel N2830 de 2.1GHz iar placa video e cea integrată de la Intel. E vorba de o serie nouă de procesoare care au un consum de energie foarte scăzut dar performanțele sunt mici.

Ecranul de 11.6 inci e plăcut deoarece oferă detalii suficiente iar contrastul e superior. restul de componente sunt: 2GB RAM și 320GB HDD. Are chiar și un port USB 3.0 care e de 10 ori mai rapid decât 2.0. Bateria sa oferă maxim 7 ore de autonomie iar aceasta diferă de setările ecranului și aplicațiile folosite (cât de solicitată e configurația). Are Windows 8.1 dar nici nu vă recomand alt sistem de operare cât timp nu există drivere pentru altul.

Plusuri: are Windows 8.1 preinstalat, autonomie mare, ușor, ecran HD, design plăcut și e fiabil.
Minusuri: nu are prea multă memorie RAM.

Acer TravelMate TMB115-M-C8BC e util cam pentru oricine iar dacă nu vă place că are un ecran prea mic, puteți alege un laptop de 13 sau 15 inci. Cu cât e mai mare acel laptop, cu atât e mai greu, dar există și unele excepții (ultrabookuri). Chiar dacă nu are unitate DVD, o astfel de dotare mi se pare inutilă deoarece mai totul e pe internet și nu prea mai e moda cu CD-uri ori DVD-uri.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu