≡ Meniu

Acer TravelMate TMB117-M-C5YB, laptop mic cu Windows

Laptopul Acer TravelMate TMB117-M-C5YB face parte dintr-o serie care a fost concepută special pentru cei care călătoresc- TravelMate. Există și variante mai mari doar că aceasta e cea mai portabilă soluție. În general, performanțele sunt mai mari la variantele cu ecran de 15 inci dar poate că aveți deja un desktop și vreți doar un gadget portabil cu Windows. laptopurile mici vin cu sistem de operare preinstalat pentru a ușura munca utilizatorului. Poate că nu oricine știe să instaleze sistemul de operare de pe un stick USB.

Prețurile sunt mici pentru laptopurile de 11 inci, dar tot aveți nevoie de un buget flexibil deoarece e nevoie de un router wireless, un mouse și poate chiar un hard disk extern. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer TravelMate TMB117-M-C5YB, laptop mic cu Windows

Configurația e special construită pentru uz office și nu pentru sarcini grele. Are un procesor Celeron destul de bun – N3050, 2GB RAM (suficient pentru uz office), spațiu intern de tip flash de 32GB (mult mai rapid decât cu un hard disk) și placă video integrată Intel HD Graphics. Spațiul intern nu e suficient dacă vreți să stocați multe date îns pentru fișiere office e satisfăcător. Nu uitați că există servicii de stocare online și care oferă mult GB de spațiu.

Apreciez că are dotări bune și nu le voi mai enumera. Puteți conecta orice periferic la acest laptop fie wireless, fie prin portul USB. Bateria sa e destul de mare de aceea și laptopul nu e foarte ușor – numai 1.4 kg. Acest aspect oferă și un avantaj considerabil – autonomie maximă de 12 ore. Greutatea sa e una destul de redusă pentru un model așa de mic și putea fi și mai portabil. Acest laptop poate fi introdus cu ușurință într-o geantă, dar și transportat precum o mapă.

Plusuri: autonomie de lucru mare, Windows 10 preinstalat, tehnologie WiFi ac, memorie internă flash.
Minusuri: nimic.

Acer TravelMate TMB117-M-C5YB e un model destul de avansat ca tehnologii și dotări. Poate ține locul unui laptop mare însă nu e la fel de performant. Ceva mai avansată e seria Aspire și mai sunt și alte serii interesante.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu