≡ Meniu

Acer UM.WG7EE.A06, monitor cu design Zero Frame din seria G7

Monitorul Acer UM.WG7EE.A06 face parte din noua genera’ie de monitoare, motiv pentru care arată mai bine. E vorba de serie G7 care oferă diverse variante iar cea de jos mi se pare destul de bună deoarece are toate cele trei intrări video. Eu recomand portul HDMI deoarece nu reduce din calitate și multe gadgeturi vin cu acest port (console, playere etc). Nu prea am ce să-i reproșez la o astfel de diagonală, dar de anul viitor s-ar putea să vedem mai multe monitoare 4K. Am pus o poză cu acesta dar și un clip la final pentru a vă face o idee despre el.

Alternativele sunt modelele cu ecran mai mare deoarece mai mic nu ar avea sens. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer UM.WG7EE.A06, monitor cu design Zero Frame din seria G7

Display-ul său de 21.5 inci are o imagine destul de bună – 1080p, însă și restul caracteristicilor sunt foarte importante. Specificațiile tehnice ale acestui model sunt bune dar e loc de mai bine: aspect lat, contrast dinamic de 100 milioane la 1, iluminare de 250 cd/mp și altele. Un număr mai diversificat de porturi vă permite să conectați cam la orice desktop. Acest monitor se potrivește alături de un desktop de tip office/multimedia dar nu vă oprește nimeni să jucați jocuri pe el. Pentru gaming e nevoie de un ecran mai mare, refresh superior și alte dotări speciale (depinde și de bugetul vostru ori de necesități).

Poate fi folosit și pentru o consolă dacă nu vă doriți ceva mai scump, însă pentru console, televizoarele oferă o experiență mai bună sau chiar un monitor mai mare. Dacă nu vă place că nu e prea mare, ei bine, monitoarele mari sunt mult mai scumpe deoarece pot avea prețuri de 2 ori mai mari.

Plusuri: design elegant, contrast bun, consum redus, imagine clară din orice punct (panou IPS) și fiabilitate.
Minusuri: nu e foarte ieftin.

Acer UM.WG7EE.A06 nu e cel mai reușit monitor de pe piață dar la un așa preț, pot spune că oferă dotări bune și specificații pe măsură. Jos e o prezentare care vă poate fi de folos dacă chiar vă doriți acest model. Mai precis, e o prezentare cu serie aceasta iar caracteristicile speciale sunt relativ aceleași.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu