Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer V206HQL, monitor LED la un preț mic

Monitorul Acer V206HQL pare a fi unul dintre puținele modele ieftine de 19.5 inci, dar mai sunt și cele de 18.5 dar acelea sunt din serii precedente. În general, monitoarele foarte ieftine sunt pentru uz office adică nu oferă cele mai bune caracteristici tehnice, deci nu puteți avea pretenții mari. Ceva mai bun poate fi un monitor de 24 de inci, dar care poate costa chiar și dublu. Designul acestui monitor e simplu și stativul e la fel de interesant.

Alternativele sunt destul de multe dacă luăm în calcul mai multe branduri, dar acesta mi se pare cea mai bună alegere, de aceea e și în topul preferințelor utilizatorilor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer V206HQL, monitor LED la un preț mic

Pentru un desktop office simplu sau pentru o mică companie, acest gen de monitor e perfect. Chiar nu aș vedea de ce ați da mai mulți bani dacă nu vă veți folosi de ul pentru a viziona filme 1080p. Însă, dacă-l vreți pentru acasă, ei bine, calitatea video e ceva mai bune decât la ecranului unui laptop dar nu e cu mult superioară.

Ecranul TN are o imagine HD deci conținutul care poate fi redat trebuie să aibă o rezoluție maximă 720p. Ceva mai multă claritate și calitate pot fi oferite de un monitor mare după cum am precizat mai sus, însă depinde de bugetul vostru. Dacă vreți să încercați jocuri, filme 1080p și să navigați mult timp pe monitor, cred că acesta ar fi decent, dar nu impresionează (e nevoie de Flicker Free pentru cei ce stau mult în fața lui). Are un singur conector video VGA, și nu avea sens să fi avut altele mai avansate că doar are un ecran HD.

Plusuri: are preț foarte mic, ecran suficient de mare, calitate video satisfăcătoare, poate fi înclinat – 5° – 25°, consum mic de energie.
Minusuri: nu sunt.

Acer V206HQL e un monitor care l-aș recomanda celor care vor să renunțe la vechiul LCD sau CRT, dacă mai are cineva așa ceva :). Dacă nu sunteți convinși că acesta e monitorul ideal, atunci vă sugerez să priviți o mică prezentare mai jos care nu din păcate nu e în limba română.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu