≡ Meniu

Acer V226HQLBBD, monitor office profesional

Acer V226HQLBBD e un monitor cu o diagonală de 21,5 inci care are o rezoluție de 1920×1080 pixeli și care poate fi montat pe perete. O să vă pară cam stupidă facilitatea de a monta perifericul pe perete din moment ce nu are un ecran prea mare, dar dacă vreți să aveți cât mai mult loc în cameră atunci aceasta ar fi o soluție numai bună.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un monitor bun la editări de documente și la sarcini office în general. Datorită caracteristicilor sale eu aș recomanda să-l folosiți în special în scopuri profesionale, deci la o firmă.

Acer V226HQLBBD, monitor office profesional

Specificațiile sunt ok dacă lucrezi în aplicații CAD ori ceva de genul. Vine cu unghiuri de vizibilitate 90/65 grade, unghiuri care sunt foarte slabe, însă acest aspect nu e deranjant dacă e folosit la o firmă.
Rezoluția e una la zi, adică Full HD, iar aceasta garantează faptul că putem realiza niște proiecte de calitate superioară.
Ca porturi are implementate DVI și VGA, HDMI-ul lipsind. Poate că sunteți deranjați de faptul că-i lipsește HDMI, însă utilitatea acestui port e vagă din moment ce monitorul nu e unul multimedia.
Cred că ați citit că monitorul are 60Hz și poate că acest lucru vă sperie, dar trebuie să spun că 90% din monitoarele LED au 60Hz, idem la televizoare, iar această rată de refresh nu are un impact negativ asupra calității imaginii.

Principalele avantaje ale achiziționării modelului acesta ar fi că are o diagonală medie, o putere consumată nu prea mare (18W) și port digital.
Singurul dezavantaj e că nu are panel IPS care ar fi garantat unghiuri de vizibilitate mai bune, însă din moment ce e un monitor business, deci nu pentru filme, nu știu cât de util ți-ar fi fost un astfel de panel.

Concluzia mea e că monitorul acesta e foarte bun de folosit în cadrul firmelor de proiectare, iar dacă îl vrei pentru acasă atunci l-ai putea lua dacă ești un arhitect ori ceva de genul și îl folosești doar pentru proiectări.
Alături e un clip în care e prezentată seria din care face parte monitorul de față, precum și alte serii similare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu