≡ Meniu

Acer V226HQLBD, monitor FullHD la un preț atractiv

Acer V226HQLBD nu e un monitor prea avansat dar poate fi de ajuns pentru cât costă. Din poza de jos se poate observa că designul e simplu și că face parte dintr-o serie simplă. Modelele din segmentul superior arată ceva mai diferit, finisajele sunt pe culori mai interesante iar stativul are o formă deosebită. Cam toate modelele noi au imagine FullHD dar cele cu diagonală sub 21 de inci au imagine HD (deci nu veți putea vedea filme la calitatea video superioară).

Alternativele sunt destul de multe dacă e să luăm în calcul un buget mai mare dar eu aș alege unul cu imagine de 24 de inci deoarece are specificații și mai bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer V226HQLBD, monitor FullHD la un preț atractiv

Display-ul său e unul cu diagonală de 21.5 inci iar calitatea imaginii e dată de rezoluție – FullHD, contrast, iluminare, unghiuri de vizibilitate și rată de refresh. Ar mai fi și alte caracteristici dar cele menționate anterior sunt cele mai importante. Chiar și tehnologiile de imagine sunt foarte importante iar la acesta sunt puține.

Facilitățile oferite sunt puține și nici nu puteți avea pretenții la un așa buget. Mai precis, acesta poate fi montat pe perete și se poate observa în spatele său. Acel kit de montare nu e inclus ci trebuie achiziționat ulterior iar prețul nu e foarte mare. Porturile sale nu sunt foarte avansate și sunt doar două: VGA și DVI. Dimensiunile sale sunt destul de reduse dar pentru cei care au un birou ceva mai aglomerat, le recomand acel kit de montare.

Plusuri: arată bine, consumul e redus, poate fi pus pe perete, imagine 1080p, fiabilitate ridicată.
Minusuri: nu are HDMI.

Acer V226HQLBD poate fi folosit alături de orice desktop și conectarea se face destul de simplu, deoarece nu e nevoie de drivere. Cam orice PC are o ieșire VGA dar nu aș recomanda-o deoarece limitează calitatea imaginii în special dacă vreți să vizionați un film. Placa video vine cu acele ieșiri video și dacă nu are DVIul respectiv, ar trebuie să o schimbați cu una mai bună. Nu e cel mai grozav monitor dar în acest interval de preț e acceptabil.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu