≡ Meniu

Acer V236HL, monitor IPS care poate fi pus pe perete

Acer V236HL e o alegere decentă pentru uz office și nu numai. dacă nu vă place suportul pentru masă, poate fi montat pe perete cu un kit standard care nu inclus, dar poate îl aveți de la modelul anterior. Un brand ca acesta oferă suficient de multe monitoare însă nu la fel de multe precum alte branduri. Dacă e să aleg un alt brand cred că aș opta pentru LG deoarece designul e mai elegant, iar specificațiile tehnice sunt corespunzătoare pentru diagonala ecranului și pentru cât costă.

Dacă nu vă place cum arată, optați pentru un model multimedia sau unul premium (acesta costă de 2-3 ori mai mult decât unul obișnuit). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer V236HL, monitor IPS care poate fi pus pe perete

Caracteristicile tehnice sunt următoarele: diagonală de 23 inci, panou IPS, timp de răspuns de 6 ms, aspect lat, imagine 1080p, unghiuri de vizibilitate de 178 grade, refresh bun și contrast de 100 milioane la 1 etc. Nu oferă multe facilități și nici nu puteți să aveți prea multe așteptări.
Kitul de montare compatibil e cel VESA 100×100 mm (acest accesoriu e destul de ieftin).

Porturile sale sunt următoarele: VGA și DVI (eu aș alege DVI pentru calitate video mai bună, adică când vreți să vedeți un filme 1080p). Poate o intrare HDMI ar fi fost utilă că doar are imagine FullHD și există gadgeturi cu acea ieșire. Caracteristicile speciale ale acestei variante sunt: Comfyview și Wide Viewing Angle. Pentru un buget mai mare sau la unul similar puteți lua un monitor cu acel port dar nu cred că va oferi și un panou prea bun.

Plusuri: oferă o calitate video foarte bună, DVI, construcție robust, poate fi pus pe perete și panoul IPS.
Minusuri: lipsa HDMI-ului.

Acer V236HL poate fi folosit alături de orice desktop, însă pentru gaming există variante și mai bune. Monitoarele 4K sunt prea scumpe și nu există atât de mult conținut 4K pentru a face o astfel de investiție. Acelea au obligatoriu o intrare video DisplayPort (nu limitează calitate imaginii). Dacă Desktopul actual nu are DVI, e nevoie de o placă video performantă și, ulterior, conectarea se face destul de simplu.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu