≡ Meniu

Acer Veriton VX2631G, desktop office cu i3 4150

Acer Veriton VX2631G e un desktop foarte bun pentru cei care sunt în căutarea unei soluții pentru navigat pe web, ascultat muzică și vizionat filme. Vine dotat cu procesor i3 Haswell și 4 giga memorie RAM, două lucruri care vor garanta faptul că poți rula orice pe el… fără să sacadeze.
Poate fi utilizat acasă și în egală măsură poate fi folosit și la o firmă pe post de calculator de firmă.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat formidabil care vine la pachet cu unele periferice (mouse și tastatură), dar nu și monitor (eu recomand LG 22MP55HQ). Din păcate nu are nici sistem de operare, dar acesta se poate instala foarte rapid deoarece vine dotat cu port USB 3.0 și unitate optică.

Acer Veriton VX2631G, desktop office cu i3 4150

Acer Veriton VX2631G e o unitate dotată cu procesor i3-4150 care are cip grafic integrat model Intel HD, mulți RAMi (4GB) și un hard de 500 de giga.
Puteți să-i faceți upgrade cu componente precum ar fi SSD ori placă video dedicată, dar asta numai dacă vreți mai multă performanță în sarcini de editare video ori ceva de genul.
Ceva mai sus ziceam că acest model e unul care vine fără sistem de operare și de aceea eu vă recomand să instalați pe el Windows 8.1. Dacă vreți să instalați 7 atunci eu vă zic că nu ar fi prea bine întrucât acesta e un OS depășit.

Avantajele achiziționării unui PC precum acesta ar fi că e mic, fiabil și făcut așa încât să ofere stabilitate superioară. Evident că există și avantajul că i se poate face upgrade, lucru care nu se poate la laptopuri.
Dezavantaje sunt, adică faptul că nu are cip grafic cu memorie dedicată și mai mulți RAMi.

Concluzia mea legată de acest model e că e foarte bun pentru cineva în căutarea unui desktop nu prea mare care să fie foarte performant și care să nu trebuiască schimbat în următorii 1-2 ani. Adevărul e că o să reziste și 10 ani, dar eu prefer să le schimb o dată la 1-2 ani deoarece tehnologic sunt depășite, chiar dacă sistemul de operare rulează perfect pe ele.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu