≡ Meniu

Acer VN7-592G-531J, laptop cu configurație pentru jocuri

Acer VN7-592G-531J face parte din seria Nitro Black Edition însă spre deosebire de multe altele, acesta face parte din ultima generație de aceea are și Intel Skylake. Prefer configurațiile mai noi datorită eficienței și tehnologiile mai bune. Chiar dacă unele componente diferă, designul său e același chiar și dacă ecranul ar fi mai mare. Cu siguranță, v-ați gândit la un mouse pentru acesta și la un router WiFi ac. Nu trebuie un laptop cu WiFi ac pentru a avea o viteză bună pe wireless ci doar un router performant. Archer C2 mi se pare suficient de bun și nu e foarte scump.

Alternativele sunt puține deoarece prețul acestui laptop e mic și nu sunt multe variante cu Skylake. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer VN7-592G-531J, laptop cu configurație pentru jocuri

Procesorul Core i5-6300HQ e unul nou dar și performant, iar un laptop de gaming are cel puțin o astfel de configurație. Ceva mai bună poate fi una cu Core i7 sau cu SSD. Ecranul său e perfect pentru cei care vor un plus de detalii deoarece are rezoluție FullHD. Pe partea de memorie are 8GB RAM iar spațiul intern e satisfăcător. Sincer, aș alege un hard mai mic cu performanțe superioare, de aceea SSD-urile sunt și populare dar nu pe laptopuri accesibile.

Placa video Intel nu o recomand pentru jocuri dar are și acea placă video GeForce GTX 640M. Dotările speciale ale acestui laptop sunt următoarele: baterie de 3 celule, tastatură iluminată, USB cu funcție de încărcare, WiFi ac, USBuri 3.0. Nu prea văd sensul porturilor USB 2.0 (au o viteză mai mică), iar instalarea sistemului de operare și a programelor se poate face rapid cu o memorie USB 3.0.

Plusuri: are un design modern, Intel Skylake, placă video foarte bună, ecran 1080p, doar 2.4 kg și tastatura iluminată.
Minusuri: nu are hard de 7200RPM.

Orice laptop de gaming are nevoie de acea tastatură iluminată dar și un design mai diferit, doar că Acer VN7-592G-531J e un model cu design compact, motiv pentru care are doar 2.4 kg. Observ că s-a renunțat la unitatea DVD dar și așa mi se pare inutilă iar Windows-ul se instalează prin intermediul portului USB.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu