Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer VN7-592G-75X6, laptop cu placă video GTX 960M

Acer VN7-592G-75X6 face parte din cea mai nouă generație V Nitro și se poate observa destul de ușor din numele său că are ecran de 15 inci. Această serie e una care se adresează celor cu pretenții mai mari și vor în același timp un design compact. În general, laptopurile de gaming nu sunt prea portabile deoarece componentele hardware sunt mari consumatoare de energie și au nevoie de un sistem de răcire eficient (e ceva mai mare).

Designul e același indiferent de serie, dar există și cele cu ecran mai mare – de 17 inci. La fel ca oricare altă serie, și aceasta oferă variante mai accesibilă și mai performante. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer VN7-592G-75X6, laptop cu placă video GTX 960M

Componentele hardware ale acestui laptop sunt similare cu cele ale unui laptop profesional de gaming – Core i7-6700HQ cu Intel HD 530, 6GB DDR4, hard disk de 1TB, placă video dedicată GTX 960M și SSD de 128GB. E bine să aibă două medii de stocare deoarece pe SSD puneți tot ce trebuie instalat pentru a rula instant, iar pe hard disk puneți doar fișiere media ori office care le puteți șterge după o anumită perioară.

Dotările ceva mai speciale sunt: tastatură iluminată, touchpad cu gesturi, USB cu funcție de încărcare, WIFI ac, SSD și cameră web HD. O parte din acestea sunt prezente pe mai toate laptopurile premium. Pentru a beneficia de viteza maximă de pe wireless, e necesar un router wireless corespunzător. Deasemenea, trebuie optat pentru un abonament de cel puțin 100Mbps pentru a vă bucura de această tehnologie nouă apărută pe laptopuri (altfel nu vă este de folos WiFi-ul ac).

Plusuri: performanțe de gaming, tastatură iluminată, design plăcut, porturi USB 3.0, WiFi ac.
Minusuri: nu prea sunt.

Chiar dacă Acer VN7-592G-75X6 nu are unitate DVD, puteți instala orice prin intermediul unui stick USB (de tip 3.0 ar fi ideal deoarece are viteză de transfer de 10 ori mai mare). Clipul de jos vă poate ajuta să vă faceți o idee despre cum arată și cam care sunt dotările sale. E puțin mai mic decât cel de 17 inci, dar finisajele sunt aceleași dar și culoarea.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu