≡ Meniu

Acer XB270HABPRZ, monitor Predator cu Nvidia G-Sync

Acer XB270HABPRZ e un monitor performant din seria XB0 – o serie dedicată celora pasionați de jocuri. Panoul nu e unul IPS, dar tot are niște unghiuri de vizibilitate ok de 170/160 grade. Rezoluția sa e 1920×1080 pixeli (eu m-aș fi așteptat la 4K), iar pentru o imagine transmisă rapid avem la dispoziție port DisplayPort (precum alte modele de gaming și acesta are 144 Hz, iar pentru a-i avea trebuie să vă folosiți de portul anterior menționat).
Poate fi utilizat și în scopuri business deoarece se poate roti așa încât să îl adaptați specificului activității dvs.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și care se descurcă formidabil în orice tip de sarcină. Alături am pus o poză pentru a vă face o opinie despre cum se prezintă vizual, iar la finalul acestui articol e o prezentare video oficială.

Acer XB270HABPRZ, monitor Predator cu Nvidia G-Sync

Specificațiile sunt mai mult decât bune deoarece aparatul e făcut așa încât să afișeze o imagine cât mai repede posibil. În sprijinul afișării imaginii rapid vine timpul de răspuns de 1ms, refresh-ul de 144Hz și portul DisplayPort. Cei de la Nvidia au și tehnologia G-Sync pe care acest aparat o are, tehnologie care face ca aparatul să afișeze mai bine jocurile.
Pe partea de conectică are doar portul mai sus amintit și USB-uri. Deci, este obligatoriu ca placa video să aibă DisplayPort.

Avantajele achiziționării unui model precum acesta ar fi aspectul plăcut, că e foarte performant (afișează imaginea rapid și fără pierderi ori sacadări), garanția de 2 ani (care asigură o fiabilitate ok) și că poate fi montat pe un suport.
Există și dezavantaje ale achiziționării aparatului acesta, mai exact că nu are rezoluție 4K.

Concluzia mea legată de acest aparat e că va rula bine jocurile, dar se putea și mai bine. Ce vreau să zic e că are un preț de undeva la 2000 lei, dar nu este 4K precum CB280HK (alt model de la Acer).
Alături am pus un clip care arată acest monitor. Filmarea e de la Gamescom 2014, adică o convenție specială de gaming.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu