≡ Meniu

Acer XC-703, desktop ieftin cu Intel Celeron și WiFi

Acer XC-703 e un desktop destul de ieftin și care poate fi considerat ca fiind o alternativă la un laptop. Spun asta deoarece în același preț poate fi achiziționat și un laptop însă nu toți vor un laptop. La acest desktop se poate conecta un monitor cu ecran mare și astfel spațiul de lucru e suficient de mare. Deasemenea, nu e vorba de un model cu carcasă mare ci de unul cu carcasă medie, ca și dimensiuni. Toate desktopurile noi ar trebuie să ofere tehnologie WiFi, dar până la urmă asta depinde de placa de bază folosită pe acel desktop.

Nu pot spune că e un desktop care nu vi-l permiteți, dar există soluții office destule. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer XC-703, desktop ieftin cu Intel Celeron și WiFi

Acel procesor e unul cu patru nuclee deci e mult mai bun decât predecesoarele și consumul de energie e mult redus. E vorba de noua serie numită Intel Bay Trail care e prezentă într-o oarecare măsură și pe platformele mobile – laptopuri. Performanțele configurației sunt bune și un desktop acceptă ceva mai multe upgrade-uri decât un laptop, dar și upgrade-urile se fac mai ușor pentru că nu e așa de compact.

Restul componentelor sunt destul de satisfăcătoare – 4GB de RAM, Intel HD graphics (placa video integrată) și 500GB. Nu văd ce upgrade se mai poate face la acest model deoarece nu e un desktop pentru sarcini grele. Procesorul e principala componentă și dacă vă doriți un desktop mai bun, alegeți unul cu Intel Pentium sau Core i3. Pentru acest model, aș recomand Windows 10 pe 64 de biți sau poate chiar și o versiune precedentă, depinde de preferințele voastre. În pachet veți găsi și perifericele clasice care vă pot fi de folos.

Plusuri: tehnologie WiFi, design plăcut, spațiu suficient pentru stocare, multitasking bun, fiabilitate ridicată.
Minusuri: nu are Windows preinstalat.

Acer XC-703 putea să ofere mai mult dacă dorește să concureze cu laptopurile actuale, un Windows preinstalat sau chiar un Intel Pentium. Bineînțeles, e vorba de un brand destul de experimentat în domeniu și carcasa e mai compactă (deci nu orice componente sunt compatibile). În general, gadgeturile mai compacte sunt mai scumpe.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu