≡ Meniu

Acer XG270HUOMIDPX, monitor performant de culoare roșie

Acer XG270HUOMIDPX nu e un monitor chiar clasic și unul ideal pentru gaming. Un monitor foarte performant are un timp de răspuns de 1 ms, rată de refresh de 144Hz, imagine mai detaliată decât FullHD și designule și el important. Sunt puține monitoare roșii dar acesta nu e în totalitate pe acea culoare ci doar partea de jos e mai colorată. Consider că arată foarte bine și e evident că e o alegere bună pentru o consolă sau desktop pentru jocuri. Poate fi conectat la orice deoarece are ieșiri video destul de diversificate.

Alternativele sunt multe deoarece aceasta e un model mai scump, iar cele multimedia pot fi luate în considerare și ele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer XG270HUOMIDPX, monitor performant de culoare roșie

Display-ul său de 27 de inci are imagine Quad HD care e de ajuns și nu e nevoie neapărat de 4K. Restul specificațiilor tehnice sunt decente: iluminare de 350 cd/mp, timp de răspuns de 1ms, panou de tip TN, contrast dinamic destul de mare și altele. Acestea sunt cele mai importante iar un monitor profesional, adică dintr-un alt segment nu oferă mult mai multe. Unghiurile de vizibilitate sunt bune și așa trebuie să fie deoarece e o alegere cu ecran mare.

Boxele integrate sunt singurele facilități, pe când monitoarele de tip business, au chiar și pivot pentru a răsuci ecranul. Porturile sale sunt următoarele: DVI, HDMI și DisplayPort. Deci puteți ține conectat acest monitor la PC și la consolă în același timp, dar nu le veți putea folosi în același timp.

Plusuri: ideal pentru jocuri, calitatea video excelentă, design modern, boxe decente și fiabilitate.
Minusuri: nu oricine și-l poate cumpăra.

Acer XG270HUOMIDPX nu e o alegere oarecare și e evident din designul său, deoarece un monitor simplu e negru și nu are o ramă așa de îngustă. Din clipul de jos se poate observa că oferă mult mai multe și că nu e chiar așa de mare în realitate. Oricum, filmele se văd excelent pe el iar dacă desktopul vostru nu are DisplayPort, e cazul să schimbați placa video. Restul intrărilor video limitează rezoluția la FullHD.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu