≡ Meniu

ADATA Premier Pro SP600 64GB, SSD la reducere

Pentru cei interesați de un SSD ieftin cu o capacitate de 64 de giga recomand acest ADATA Premier Pro SP600. Vine cu suport SATA3 și suportă 340 MB/s la citire, la scriere fiind 70 MB/s. Mulă lume nu cumpără astfel de componente deoarece le este frică că se vor strica repede, dar acest model are o garanție de 3 ani și nu trebuie să-ți faci probleme.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. O astfel de componentă va face toți banii pentru tine deoarece va accelera foarte mult sarcinile.

ADATA-Premier-Pro-SP600-64GB

Caracteristici care te-ar interesa la el ar fi suportul SATA3 și capabilitatea de a fi montat în laptopuri dar și PC-uri desktop. Având suport SATA3 înseamnă că are suport și pentru standardele 2 și 1, însă vitezele vor fi ceva mai mici.
Capacitatea de 64 de giga e una suficientă pentru sistemul de operare și pentru Program Files.

Pro achiziția unui Solid State precum acesta ar fi prețul nu prea mare și viteza la citire mare.
Contra achiziției ar fi viteza de scriere mică, adică precum la un HDD. Oricum, componenta având un timp de răspuns foarte mic o să vedeți că va fi mai rapid decât un hard.

Deci, dacă vrei să-ți faci laptopul mai rapid atunci așa ceva ți-ar trebui. Niște recomandări ar fi ca memoria virtuală să o muți pe un alt hard așa încât componenta să nu fie solicitată. Mulți vor zice să dezactivezi complet memoria virtuală, dar nu e bine deoarece sistemele de operare modernă folosesc mulți RAMi.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu