≡ Meniu

AEG 47095VD-MN, aragaz electric

AEG 47095VD-MN e un aragaz electric cu plită vitroceramică care are 4 zone de gătit. E realizat din materiale de calitate, inclusiv inox anti-amprentă.
Acest produs nemțesc se adresează persoanelor interesate de un produs care să arate bine, să consume puțin curent și să poată fi utilizat ușor.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat de top cu caracteristici premium. Se poate vedea din imaginea de alături că arată foarte bine.

AEG 47095VD-MN, aragaz electric

Modelul acesta e unul electric, iar avantajele acestuia în defavoarea unuia pe gaz ar fi că în cuptor are ventilator, că poate să coacă mâncarea în mod uniform și că mâncarea e mai sănătoasă deoarece nu au loc arderi de gaze.
Precum alte aragazuri pe energie electrică nici acesta nu vine cu alimentare.
Cuptorul vine cu OptiFlex, lucru care presupune că aparatul e unul cu interior configurabil prin ajustarea ghidajelor.
E un electrocasnic multifuncțional dotat cu 9 funcții pentru rezultate extraordinare indiferent de ce fel de mâncare dorești să gătești.
La un moment dat după câțiva ani acest aparat trebuie curățat și trebuie știut că acest proces e unul ușor deoarece ușa poate fi scoasă complet (aici trebuie puțină atenție deoarece e una din sticlă) și în acest fel aveți acces ușor în cuptor.

Pentru achiziția modelului de față ar fi faptul că vine cu plită vitroceramică, cuptorul de dimensiuni mari, că are grill, clasa de eficiență energetică superioară și materialele de calitate. Un alt mare plus ar fi brandul deoarece e unul premium care se ridică la nivelul Bosch și poate chiar îl depășește.
Contra ar fi că nu are plită prin inducție. În acest fel s-ar fi putut economisi ceva energie, dar oricum are clasa A+.

Concluzia mea ar fi că acest model e unul foarte bun pentru cineva care vrea să-și amenajeze o bucătărie modernă ori are nevoie de un aragaz care să-l înlocuiască pe cel vechi care e stricat.
Modelul de față e unul care ara garanție de 2 ani și poți să-i extinzi garanția la mai mult cu unul sau doi ani în plus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu