AEG 47095VD-WN, model premium din Germania

AEG 47095VD-WN e un aragaz modern alimentat de la rețeaua electrică. Vine cu o plită vitroceramică care are 4 zone de gătit iar dotările speciale nu lipsesc… mai multe în rândurile ce urmează.
Brandul e unul din Germania și nu trebuie confundat cu cel din Statele Unite care are un nume similar, dar care se ocupă cu altceva. Calitatea produselor realizate de AEG e superioară și de aceea produsele pot fi clasificate ca fiind premium.

Modelul acesta de la AEG are un preț bun Vezi prețul special de azi , iar aspectiv arată de nota 10, lucru sesizabil și din imaginea de alături. Un lucru pozitiv pe partea de design e lipsa capacului.

AEG 47095VD-WN, model premium din GermaniaVezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Pe partea de specificații acest model se evidențiază cu cele 4 arzătoare (mai bine spus 4 zone de gătit) cu faptul că are grill în cuptor și capacitatea de 60 litri a cuptorului.
În cuptor avem ghidaje telescopice așa încât să putem găti curcan ori ceva de genul. Cuptorul are 9 funcții așa încât să puteți găti diferite feluri de mâncare.
Fiind un aparat electric e esențial să vă zic că nu are cablu de alimentare inclus în pachet.
Nicăieri nu e precizată clasa de eficiență a aparatului și de aceea trebuie să vă spun că aparatul are clasa A -10%. E o clasă bună și acest lucru se va vedea în facturi.
Plita e una destul de avansată întrucât e adaptabilă în sensul că e concepută pentru gamă largă de oale și tigăi. Această plită e una din material ceramic, iar suprafața sa e din sticlă durabilă care se șterge ușor.

Pentru achiziția acestui model ar fi aspectul plăcut, că e premium, consumul redus de curent, posibilitatea reconfigurării cuptorului (datorită ghidajelor) și capacitatea mare a cuptorului
Contra achiziției ar putea fi lipsa cablului de alimentare (lucru întâlnit des la cuptoarele și aragazurile pe curent).

Modelul acesta e unul premium realizat de nemți, iar acesta ne spune foarte mult despre calitatea aparatului.
Din imaginea care am pus-o mai sus poți vedea că e un aparat care arată bine și care poate înlocui o pereche plită+cuptor incorporabil deoarece e un aparat 2 în 1.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }
Adaugă un comentariu