≡ Meniu

AEG 47095VD-WN, model premium din Germania

AEG 47095VD-WN e un aragaz modern alimentat de la rețeaua electrică. Vine cu o plită vitroceramică care are 4 zone de gătit iar dotările speciale nu lipsesc… mai multe în rândurile ce urmează.
Brandul e unul din Germania și nu trebuie confundat cu cel din Statele Unite care are un nume similar, dar care se ocupă cu altceva. Calitatea produselor realizate de AEG e superioară și de aceea produsele pot fi clasificate ca fiind premium.

Modelul acesta de la AEG are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar aspectiv arată de nota 10, lucru sesizabil și din imaginea de alături. Un lucru pozitiv pe partea de design e lipsa capacului.

AEG 47095VD-WN, model premium din Germania

Pe partea de specificații acest model se evidențiază cu cele 4 arzătoare (mai bine spus 4 zone de gătit) cu faptul că are grill în cuptor și capacitatea de 60 litri a cuptorului.
În cuptor avem ghidaje telescopice așa încât să putem găti curcan ori ceva de genul. Cuptorul are 9 funcții așa încât să puteți găti diferite feluri de mâncare.
Fiind un aparat electric e esențial să vă zic că nu are cablu de alimentare inclus în pachet.
Nicăieri nu e precizată clasa de eficiență a aparatului și de aceea trebuie să vă spun că aparatul are clasa A -10%. E o clasă bună și acest lucru se va vedea în facturi.
Plita e una destul de avansată întrucât e adaptabilă în sensul că e concepută pentru gamă largă de oale și tigăi. Această plită e una din material ceramic, iar suprafața sa e din sticlă durabilă care se șterge ușor.

Pentru achiziția acestui model ar fi aspectul plăcut, că e premium, consumul redus de curent, posibilitatea reconfigurării cuptorului (datorită ghidajelor) și capacitatea mare a cuptorului
Contra achiziției ar putea fi lipsa cablului de alimentare (lucru întâlnit des la cuptoarele și aragazurile pe curent).

Modelul acesta e unul premium realizat de nemți, iar acesta ne spune foarte mult despre calitatea aparatului.
Din imaginea care am pus-o mai sus poți vedea că e un aparat care arată bine și care poate înlocui o pereche plită+cuptor incorporabil deoarece e un aparat 2 în 1.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu