≡ Meniu

Akai Joy GW3501, smartphone 3.5 inci sub 179 lei

Akai Joy GW3501 e un telefon inteligent perfect pentru cei în căutarea unui model care să aibă ecran de 3,5 inci, procesor dual core și Android 4.2. Nu e cel mai tare telefon de pe piață, dar nu e nici unul slab deoarece vine cu memorie RAM de 512 și caracteristicile menționate anterior.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care încape foarte bine în buzunar și care are suficientă putere pentru a rula aplicații ori jocuri.

AKAI-Joy-GW3501

Alternative

Procesorul din acest telefon e unul dual core, iar alături de cei 512MB de RAM oferă o experiență bună atunci când intri pe net ori te joci ceva. E un telefon fluent în cazul în care nu instalezi prea multe jocuri ori aplicații. Dacă o să-ți meargă greu atunci probabil că e din cauza aplicației Facebook, iar recomandarea mea ar fi să utilizezi site-ul mobil al Facebook.
Ecranul din dotare e unul cu diagonală de 3,5 inci și cu o rezoluție 320×480. Astfel, aplicațiile se vor vedea bine, iar pozele decent. Pentru că am menționat de poze trebuie să spun că acest telefon e unul care are o cameră de 2 megapixeli.

Pro achiziție unui astfel de telefon ar fi ecranul mic (care îl face de dimensiuni mici și astfel ușor de luat în buzunar), că are un cost de achiziție mic, fiabilitatea și hardware-ul ok.
Contra achiziției ar fi că nu are Android 5 și o rezoluție superioară a ecranului.

Deci, dacă te interesează un telefon ieftin, dar în care să te poți baza atunci când vine vorba de intrat pe net ori mail atunci un telefon mic ca acesta ar fi recomandarea mea.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Diana

    Am acest telefon de o sapt. Nu am avut mari pretentii de la el pentru 180 lei. Sincer mi-a intrecut asteptarile si daca ar fi sa imi mai iau alt telefon tot pe acesta l-as lua. Nu era rau daca avea un ecran mai mare dar asta cred ca i-ar fi marit pretul cu vreo 150 lei.

Lasă un comentariu