≡ Meniu

Akai LT-1910 AD, televizor japonez de 47cm

Televizorul Akai LT-1910 AD e unul cu o diagonală de 47 centimetri, iar acest lucru îl face perfect pentru bucătărie ori camera copiilor.
Din păcate nu-i vorba despre un televizor Smart, dar acest lucru poate fi compensat prin achiziția unui player multimedia cu Android de aici.
Televizorul acesta poate fi un cadou excelent pentru părinți ori pentru persoanele prea puțin interesate de tehnologie, iar dacă pe parcurs vor ceva mai capabil atunci capabilitățile televizorului pot fi extinse cu un player ori cu un sistem audio mai bun.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri indiferent de situație. Acum să nu mă înțelegeți greșit deoarece nu e un televizor de jocuri și nici nu poate fi utilizat pentru filme Blu-ray, dar îl poți folosi la multe alte lucruri. Printre acestea se numără vizionatul emisiunilor preferate (chiar și cele la calitate HD deoarece are tuner digital dublu) și a filmelor HD mulțumită rezoluției 1366×768 pixeli și a playerului integrat.

Akai LT-1910 AD, televizor japonez de 47cm

Ecranul e unul de 19 inci (asta vine aproximativ 47 centimetri), iar rezoluția 1366×768 pixeli nu e HD, ci aproape.
Timpul de răspuns e unul bun pentru emisiuni deoarece e de 6,5 milisecunde. Dacă era mai mic, adică 2ms atunci televizorul ar fi fost mai bun pentru jocuri.
Deoarece are porturi D-Sub și HDMI poți conecta un laptop la acest televizor prin intermediul unuia dintre acestea. Astfel, vei vedea filmele de pe calculator la o dimensiune mai mare.

Lucrurile pozitive la acest model ar fi costul de achiziție nu prea mare, că vine de la un brand ok (știm cu toții că Akai e un brand de top din Asia), multitudinea de porturi și că are player pe USB.
Contra ar fi că nu are rezoluție Full HD și soft smart.

Deci, în cazul în care te interesează un televizor care să aibă fiabilitate crescută și să nu coste prea mult îți recomand acest model. Dacă playerul nu e unul pe gustul dvs și vreți mai multe facilități atunci aici găsiți unele mai capabile la prețuri fără concurență.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu