≡ Meniu

Akai LT-3225HD, televizor de 80 cm cu imagine HD

Televizorul Akai LT-3225HD e destul de nou și pare să fie cea mai bună alegere în acest buget. Spun asta pentru că nu orice brand oferă un model de 32 de inci la un preț redus. Specificații tehnice sunt acceptabile, iar funcția de monitor e un plus pentru orice model. Nu oferă o imagine prea detaliată (FullHD), dar calitatea video e dată și de conținutul care îl vizionați, adică trebuie să fie un post HD sau un film 720p pentru a observa o calitate pe măsură.

Acest model e destul de elegant și performant, dar nu așa putea spune că e cel mai bun. Sunt model chiar și Smart, dar prețul poate fi chiar dublu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Akai LT-3225HD, televizor de 80 cm cu imagine HD

Caracteristicile sale speciale nu sunt multe dar cred că e de ajuns că are tehnologii destul de bune. Cu alte cuvinte, nu e un televizor Smart dar și așa mai bine folosiți o tabletă pentru a accesa diverse servicii. Imagine HD e clară și pentru că are unghiuri de vizibilitate de 178 grade, contrast dinamic decent, timp de răspuns mic și altele. Toate acestea sunt importante atunci când alegeți un TV pentru voi.

Un astfel de televizor e dotat cu tuner TV performant, player multimedia integrat și tehnologii decente. Funcționalitatea crește cu un media player performant dar nu e necesar dacă televizorul are funcție de redare media USB.

Porturile sale sunt destul de multe și diversificate, totuși cred că era de ajuns și un singur HDMI. Doar un televizor FUllHD ar fi avut nevoie de mai multe porturi HDMI pentru a conecta o consolă de jocuri. În  general, la un televizor se conectează un laptop/desktop sau un media player pentru redarea conținutului media. Accesoriile incluse sunt cele clasice: cablu alimentare, telecomandă și niște manuale de utilizare.

Plusuri: tuner TV performant, porturi HDMI, unghiuri de vizibilitate bune, poate fi folosit ca monitor etc.
Minusuri: nu sunt.

Akai LT-3225HD poate fi pus fără probleme în locul vechiului televizor dar depinde și de camera aleasă. Acesta l-aș pune într-o sufragerie sau dormitor, deoarece un televizor mare trebuie pus într-o cameră pe măsură.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu