≡ Meniu

Akai LT-4801FHD, televizor 121 centimetri

Akai LT-4801FHD e un televizor de 121 centimetri pentru persoanele în căutarea unui televizor ușor de folosit și pe care să poată urmări emisiuni la calitate HD. Nu e smart, dar cu ajutorul unui player cu Android îl puteți transforma în Smart TV cu porturi de rețea și suport pentru aplicații.

Modelul acesta e dotat cu un ecran de 121 centimetri cu rezoluție 1920×1080 pixeli și cu unghiuri de vizibilitate caracteristice IPS, în condițiile în care are un preț bun Vezi prețul special de azi. Din imaginea atașată se poate vedea că are un design minimalist, iar dacă îl puneți pe un perete atunci o să ziceți că e tablou.

Akai LT-4801FHD, televizor 121 centimetri

Acest televizor Akai vine cu conexiune CVBS (composite video), 3 HDMI-uri și un port USB pentru playerul integrat. Poate fi utilizat pe post de monitor deoarece are port VGA, cât și HDMI-uri (după cum am specificat mai sus).
Dacă ecranul său ți se pare prea mare atunci aici găsești alte modele de la acest brand așa încât să găsești ceva care să-ți convină.
Montarea pe un perete trebuie făcută cu ajutorul unui suport compatibil și e de recomandat să-l puneți pe perete deoarece o să eliberați din spațiul ocupat.

Avantaje ale acestui model în fața altora ar fi ecranul LED (ajută la o economie sporită de curent), diagonala mare de 48 inci (aproximativ 121 centimetri), rezoluția Full HD și faptul că vine de la un brand cu renume (brand japonez).
Din păcate nu e smart, iar acesta e singurul său neajuns.

Deci, dacă ești interesat de un aparat la care să vezi meciuri ori emisiuni la calitate HD atunci acest televizor ar fi recomandarea mea. Tunerul integrat e unul dublu, dar are o singură intrare de antenă… ca să nu fie dubii (99% din televizoarele moderne au doar o intrare antenă, dar există modele mai scumpe cu două intrări).
Eu zic că puteți să face cadou părinților acest televizor întrucât vine la pachet doar cu ce contează, adică un ecran mare și o imagine de calitate bună. Rezoluția e Full HD, dar nu știu dacă ar fi fost nevoie de ea pentru că multă lume nu cred că se va uita la filme Blu-ray pe el.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu