≡ Meniu

Akai TVL-220, televizor de 55 cm cu ieșire audio de 10W

Akai TVL-220 poate fi folosit ca un televizor și asta nu e o noutate deoarece mai toate modelele au intrare HDMI sau VGA. Portul HDMI e superior din multe puncte de vedere și nici nu aș alege altul deoarece multe desktopuri performante îl au. Chiar și consolele oferă această ieșire video însă pentru o calitate video mai bună, eu aș alege un televizor FullHD. Îl recomand celor care îl vor strict pentru a viziona posturi TV, însă pentru o calitate mai bună aș putea recomanda unul mai mare care aduce după sine și caracteristici tehnice mai bune.

Prețul nu poate fi foarte mare ținând cont că e un televizor simplu fără funcții Smart și nici imaginea nu e foarte detaliată (nu e FullHD). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Akai TVL-220, televizor de 55 cm cu ieșire audio de 10W

Acest televizor poate fi folosit ca un monitor ca oricare altul. Însă nu toate oferă o claritate video excelentă iar aceasta e dată de caracteristicile sale tehnice. Nu trebuie neglijate nici tehnologiile imagine și sunet, doar că la modelele ieftine nu prea sunt numeroase. Acesta a apărut anul acesta și nu concurează cu multe branduri. Spun asta deoarece majoritatea brandurilor mai cunoscute nu mai oferă soluții mici ci doar televizoare mari și performante.

Nu prea găsesc motive pentru a nu-l recomanda. Sistemul audio mi se pare destul de performant pentru dimensiunile sale – 10 W. Caracteristicile de imagine sunt decente și nu le voi mai enumera deoarece le știți deja. Ele sunt prezente și la alte televizoare din același buget. Dintre porturile sale, eu amintesc următoarele: Scart, USB 2.0, HDMI, ieșire pentru căști, PC in etc.

Plusuri: preț foarte bun, arată bine, ecran HD de 5 cm, USB 2.0, HDMI, tuner TV performant.
Minusuri: nu are imagine 1080p.

Akai TVL-220 poate fi un bun televizor pentru a fi pus în dormitor sau bucătărie. Un televizor mic arată bine într-o cameră mică și în sufragerie aș pune un televizor de cel puțin 80 cm. Alegerea unui televizor se face în funcție de ce oferă dar și cât sunteți dispuși să dați pe unul (poate aveți o limită deoarece mai vreți și un alt aparat).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu