≡ Meniu

Akai TVL327, televizor de 80 cm cu preț atractiv

Akai TVL327 e un televizor care vi-l puteți dori și găsesc multe motive pentru a-l achiziționa. Cel mai atractiv lucru ar fi prețul redus deoarece multe branduri oferă televizoare de 80 cm la prețuri ceva mai mari. Probabil e așa deoarece acele televizoare sunt mai dotate în ceea ce privesc tehnologiile și au clienții lor fideli. E bine să țineți cont de brand dar nici acesta nu e chiar nou, am mai văzut multe televizoare de la acest brand, chiar și Smart. E bine să economisiți dacă e să vă mai luați ceva pe lângă el.

Dacă nu vă permiteți un televizor Smart, atunci se poate lua unul clasic iar ulterior se poate alege un media player performant. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Akai TVL327, televizor de 80 cm cu preț atractiv

Nu are funcții Smart chiar dacă a fost lansat recent. Apreciez că are un sistem audio puternic, imagine generoasă și clară. Tunerul TV e performant sau mai bine zis, e cel clasic. Playerul integrat poate fi folosit pentru redare media însă nu e la fel la toate televizoarele. Are interfață USB dar un player extern e mult peste unul incorporat. Așa se întâmplă în cazul tuturor aparatelor.

Are chiar și trei HDMIuri pentru conectarea diverselor gadgeturi. De exemplu, se poate pune un media player ori laptopul pentru a viziona un film. Dacă ar fi avut imagine FullHD, era bun chiar și pentru a fi folosit cu o consolă. Calitatea video HD e bună însă nu e satisfăcătoare pentru gamerii înrăiți. Dimensiunile sale sunt generoase deoarece nu e chiar așa de mic iar filmele se văd bine dar depinde și de calitatea filmului.

Plusuri: are un ecran de 80 cm, preț foarte bun, arată bine, multe porturi.
Minusuri: nu are multe caracteristici speciale.

Akai TVL327 e un model care nu prea are concurență și e așa pentru că are un preț modest. Arată bine și de aceea poate fi pus în orice cameră doriți iar cu un kit de montare, poate fi pus pe orice perete. Acele kituri se aleg în funcție de mărimea televizoarului și nu sunt scumpe deoarece cu ele nu mai e nevoie de masă TV.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu