≡ Meniu

Akira B12HU24F, model de 61 cm cu rezoluție Full HD

Akira B12HU24F e un nou televizor ieftin de la brandul Akira care e unul din Singapore. E un aparat cu tuner digital DVB-T care poate fi utilizat pentru vizionarea diferitelor canale TV la calitate HD, iar playerul integrat facilitează vizionarea diferitelor fișiere multimedia.
Televizorul acesta se adresează persoanelor care nu vor un smart TV ori care sunt trecute de 40 de ani și vor un aparat ușor de folosit.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care vine cu multiple tipuri de porturi, tuner digital și rezoluție 1920×1080 pixeli. Vizual nu se prezintă deloc rău, iar acest lucru e sesizabil din imaginea de alături. Cred că observi faptul că arată precum un monitor (evident că-l poți folosi și pe post de monitor din moment ce are HDMI).

Akira B12HU24F, model de 61 cm cu rezoluție Full HD

Pe partea de caracteristici acest model se laudă cu un ecran de 61 centimetri (aproximare din inci), cu unghiuri de vizibilitate bune (160/170 grade) și cu un consum mic de curent de 31W. Am menționat și consum de energie deoarece în ziua de azi acest lucru e unul foarte important întrucât toată aparatura consumă curent.
Playerul integrat poate reda fișiere audio și video, dar să nu aveți așteptări prea mari de la el deoarece e unul basic, iar dacă vă trebuie ceva mai bun atunci ar trebui să aruncați un ochi aici.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, că nu costă prea mult, că are o fiabilitate excelentă și că are tuner digital (chiar dacă numai pentru televiziunea terestră).
Contra achiziției ar fi că nu are tuner DVB-C. Acest lucru nu e chiar așa de important, dar depinde de dvs la ce folosiți televizorul.

Concluzia mea legată de acest model ar fi că-și merită banii și nu trebuie să vă speriați că e produs de un brand asiatic deoarece televizoare de top (aici mă refer la Samsung și LG) vin de la producători din orient.
Nu trebuie să vă faceți probleme că e vorba despre un televizor fără soft smart deoarece puteți achiziționa un media player cu Android de aici.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu