≡ Meniu

Allview A5 Quad, telefon inteligent cu 20% reducere

Datorită aspectului, prețului mic și a ușurinței în utilizare telefonul Allview A5 Quad e unul dintre cele mai populare telefoane ale anului 2014 și tendința cred că se va menține și în 2015. Acum are o reducere de 200 lei și în acest fel are un preț de sub 400 lei.
Multă lume va compara telefonul acesta cu un V1 Viper I care costă cu vreo 200 lei mai mult dar are ecran de 4,7 inci și 1GB memorie RAM.
Dar, să revenim la A5 Quad care e unul dintre telefoanele mele preferare venind chiar cu două capace la pachet (unul negru și unul negru cu roșu). Acest telefon e perfect pentru cineva care intră pe net din când în când, dar vrea un aparat cu care să poată poze de calitate și să se joace diverse jocuri.

Smartphone-ul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi și trebuie să te gândești că e unul oarecum de top cu procesor quad core și ecran de 4,3.

Allview A5 Quad, telefon inteligent cu 20% reducere

Specificațiile telefonului sunt ok, iar față de ce am scris mai sus trebuie menționat că are Android 4.2 ca OS și că memoria internă e de 4GB. Din această memorie doar vreo 1GB e utilizabil, dar poate fi conectat un card.
Poate că o să fiți dezamăgiți că nu are Android 4.4 ori 5.0, dar eu vă spun că sunteți norocoși întrucât un Android 4.2 e mult mai stabil și simplu pe când modelele noi au o grămadă de lucruri inutile.
Un avantaj care îl au telefoanele Allview ar fi prezența capabilității de a opri rețeaua GSM pe timp de noapte, iar așa o să obțineți câteva zile în plus la durata bateriei. 😉 Dacă vă deranjează aspectul meniului atunci puteți instala un launcher precum Nova și un pachet de icoane și așa o să-l faceți precum Android 4.4 ori 5… la aspect.

Plusurile ar fi costul mic, că e disponibil pe mai multe culori și că are o fiabilitate bună (garanția standard e de 2 ani).
Singurul minus ar fi că nu are 1GB RAM.

Deci, aparatul acesta ar fi perfect pentru cineva care vrea un telefon de ultimă generație la un preț nu prea mare.
Alături e și o scurtă prezentare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu