≡ Meniu

Allview P6 Energy, telefon cu baterie de 5000 mAh

O să ziceți că iar vin cu un telefon Allview, însă acest Allview P6 Energy e unul dintre cele mai tari telefoane ale momentului deoarece are o baterie de 5000 mAh. Bateria e de două ori mai mare decât cea a unui telefon normal și de aceea o să țină foarte mult (vreo 5 zile). Și nici nu pot să spun că e un telefon rău deoarece are procesor quad core, ecran HD și Android 4.4.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un telefon care știm că nu o să ne lase baltă. O să ziceți că nu vă place că are un meniu nașpa și că are multe aplicații românești instalate, dar meniul poate fi schimbat cu ajutorul unui launcher (precum Nova), iar aplicațiile care nu vă interesează (Bitdefender, Facebook etc) pot fi dezactivate.

Allview P6 Energy, telefon cu baterie de 5000 mAh

Procesorul e unul quad core, iar memoria RAM e de 1GB. Pe partea de stocare are 8GB, dar utilizabili sunt doar 4 GB, restul fiind utilizați de sistem.
Camerele sunt foarte bune deoarece una e de 8MP, iar cealaltă e de 2MP. Eu zic că nu vă trebuie mai mult pentru Skype și poze.
Ecranul e rezistent deoarece are Gorilla Glass 3, iar diagonala de 5 inci te va ajuta să vezi filme HD de pe Youtube.

Avantajul principal în achiziționarea modelului acesta ar fi autonomia, urmat de ecranul clar și de aspectul plăcut.
Din păcate nu e 4G, dar nu știu dacă v-ar fi ajutat la mare lucru acest lucru.

Concluzia mea e că telefonul e foarte bun, iar aspectiv se prezintă ok. Bateria poate fi făcută să țină și mai mult prin faptul că are opțiune de dezactivare a rețelei pe timp de noapte. 😉
Alături e și o despachetare pentru a vedea că arată destul de bine.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu