≡ Meniu

Allview Viva C701, tabletă cu Android 5.1 Lollipop

Tableta Allview Viva C701 e una dintre noile apariții și e evident din versiunea sistemului de operare. Mă refer la Android 5.1 care nu era disponibil pe tabletele așa de ieftine. O tabletă ceva mai bună, tot de 7 inci, poate costa dublu dar depinde și pentru ce o vreți. Aceasta poate fi achiziționată pentru a fi cadorisită copiilor deoarece e simplă însă să nu uitați de controlul parental (dacă nu are tableta, se poate seta la router).

Mi se pare că are un preț corect și puțini producători mai oferă astfel de tablete. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Allview Viva C701, tabletă cu Android 5.1 Lollipop

Procesorul acestui gadget e unul cu patru nuclee dar cam toate tablete noi au așa procesoare. Depinde și de tipul procesorului dar și restul componentelor. E foarte ieftină deoarece ecranul nu e HD și autonomia nu e foarte mare. Eu aș prefera o tabletă cu baterie mai mare deoarece nu prea poți merge nicăieri cu ea dacă ține puțin baterie – câteva ore.

O tabletă are puține porturi dar nici nu are nevoie de prea multe deoarece e mică. Am observat că s-a cam renunțat la portul HDMI pentru că nu avea nici un sens deoarece autonomia e foarte mică la aceasta pentru a mai fi folosită ca media player portabil. Cea mai bună ieșire pentru redare de conținut media e MHL deoarece se folosește cablul de date pentru conectare și se încarcă baterie în timp ce e conectat cablul (nu orice televizor are MHL).

Sistemul de operare e Android v5.1 numit și Lollipop. Unele tablete ieftine nu vor primi upgrade la acesta chiar dacă au versiunea precedentă.

Plusuri: preț foarte mic, cel mai nou Android, are bluetooth (se pot conecta periferice wireless), arată bine etc.
Minusuri: nu oferă o autonomie mare.

Allview Viva C701 e un gadget bun care oferă destul de multe pentru puțin. O tabletă mai bună are cel puțin un ecran HD, memorie RAM de 1.5 GB, spațiu intern de 16GB și autonomie de 2 ori mai mare. Deci să nu vă mirați de faptul că există și tablete mult mai scumpe. Ideea e că prețurile sunt justificate de cele mai multe ori și e bine să vă uitați la diferențe.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu