≡ Meniu

Allview Viva Q10 Pro, tabletă cu ecran mare

Allview Viva Q10 Pro e o tabletă nu chiar mică și dimensiunile sale sunt afectate de ecranul său. Aceasta poate fi bună pentru cei care vor să vadă mai mult conținut pe ecran deoarece e mare iar rezoluția e una corespunzătoare. Din numele său reiese că nu e vorba de un model oarecare și nu se adresează oricui. Parcă un laptop nu mai pare așa de atractiv când ai o tabletă cu ecran FullHD+. Totul e mai detaliat, clar și nu mai e nevoie să măriți imaginea pentru detalii ori pentru a citi.

Dacă această tabletă nu vă place sau vi se pare prea scumpă, alegeți una cu ecran diferit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Allview Viva Q10 Pro, tabletă cu ecran mare

O configurație High End vă ajută în orice situație. Acest gadget portabil are un procesor decent – Quad Core de 1 GHz cu PowerVR SGX544MP. Unele tablete au procesoare și mai bune dar de cele mai multe ori nu e nevoie de atâta performanță. Dacă o vreți doar pentru jocuri, atunci vă recomand una mai scumpă.

Display-ul său de 9.7 inci are un aspect ideal pentru citit deoarece e IPS și rezoluția sa e de 2048 cu 1536 pixeli. Restul configurației are: 2 GB RAM, un spațiu intern de 16GB. Oricum, ar mai fi necesar un card pentru a vă stoca pozele, muzica și filmele. Pe memoria Internă e bine să țineți doar aplicațiile. Camera frontală are un senzor de 2MP ca și cea principală, deci autoportretele vor ieși decente. Nu are 3G, dar pentru acel tip de conectivitate e nevoie de o cartelă SIM cu abonament și prin WiFi viteza e mai bună.

Ca și porturi are: cel pentru încărcare/USB și port pentru ieșire audio. Android 4.4 KitKat iar următorul upgrade poate fi la 5.0. Oricum, dacă nu ați mai avut o tabletă, nici nu se observă diferențele.

Plusuri: baterie mare, ecran splendid, Android 4.4 Kitkat, camera e frontală decentă, poate reda orice joc etc.
Minusuri: în jocuri, autonomia scade destul de mult (cam așa e la mai toate tabletele).

Allview Viva Q10 Pro e una dintre acele tablete care concurează cu modelele mai scumpe de la producători cunoscuți. Nu e nevoie să luați o tabletă de la Asus, Samsung sau Apple, aceasta e destul de fiabilă și oricum trebuie schimbată o dată la 1-2 ani. Spun asta deoarece .

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu