≡ Meniu

Allview Viva Q8 Pro, tabletă cu ecran HD

Allview Viva Q8 Pro e o tabletă performantă dar și elegantă. Având în vedere dimensiunile sale, poate fi ținută cu ușurință într-o singură mână. Dimensiunile ecranului afectează dimensiunile tabletei. Cu cât e mai mare ecranul ei, cu atât e mai mare și tableta (dar și mai grea). Dacă vă interesează portabilitatea, atunci alegeți o tabletă cât mai mică. Dacă căutați un înlocuitor pentru actualul laptop su desktop, puteți opta pentru o tabletă mare – 10 inci. Există și tastaturi wireless dacă nu vă place cea virtuală, însă această tabletă nu are bluetooth. Dacă folosiți tehnologia și WiFi, autonomia scade destul de mult.

Alternative sunt multe ținând cont că aceasta nu e cea mai ieftină tabletă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Allview Viva Q8 Pro, tabletă cu ecran HD

Are un Cortez A7 care are caracteristici tehnice bune pentru a fi folosit la redarea de jocuri sau conținut media (are placă video Mali 400 MP). Ecranul de 8 inci e un IPS LCD cu imagine de 1280 cu 800 pixeli. Pe partea de memorie are 1GB de RAM care oferă un multitasking bun iar pe partea de memorie de stocare de 8GB (utilizabil mai puțin).

Are un singur difuzor dar și dacă era stereo nu se observa o mare diferență. Camerele foto nu au senzori prea mari, iar dacă nu obișnuiți să faceți poze, sunt satisfăcătoare (video convorbiri pe Skype sau alte programe similare).

Are și niște aplicații speciale care nu le găsiți la o altă tabletă: Bitdefender și Selfcare. Nu e nevoie de Antivirus cât timp nu instalați aplicații din alte locuri (eu recomand doar Google Play sau magazine online foarte cunoscute). Versiunea Android 4.4 KitKat e perfectă deoarece oferă destul funcții, aplicații preinstalate și se mișcă bine.

Plusuri: are o versiune bună de Android, autonomie bună, ecran HD și procesor bun pentru gaming.
Minusuri: nu are cameră frontală de 2MP.

Allview Viva Q8 Pro e varianta de 8 inci, dar există și o variantă diferită dar tot din aceeași serie face pare (mă refer la cea de 10 inci cu imagine mai bună). Acest brand e ideal pentru cei care vor să economisească și să schimbe mai des tableta. În general, e bine să o schimbați o dată la 1-2 ani deoarece tehnologia avansează.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu