≡ Meniu

Allview Wi1001N, laptop și tabletă cu Windows

Majoritatea laptopurilor și tabletelor vin cu Windows pentru că e cel mai cunoscut și utilizat sistem de operare. Laptopul Allview Wi1001N e, defapt, o tabletă care poate fi transformată într-un laptop cu ajutorul acelei stații de andocare (tastatura). ȘI e această dată, tastatura vine cu porturi USB pentru a conecta diversele periferice ori chiar pentru a conecta un mediu de stocare extern (stick USB sau hard disk extern).

Dacă un laptop simplu vi se pare mult, o tabletă e ceva mai atractivă și pentru că e mai ușor de transportat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Allview Wi1001N, laptop și tabletă cu Windows

Configurația sa are următoarele componente: procesor Intel Z3735F, memorie de 2GB, spațiu de stocare de 2GB și placă video Intel. Ținând cont că are un ecran de 10.1 inci, rezoluția ecranului nu putea fi mare, iar o imagine HD mi se pare de ajuns. Veți putea reda conținut 720p fără probleme sau chiar mai mic dacă nu aveți mult spațiu pe tabletă.

Nu e dotat cu unitate optică dar e mai ușoară copierea fișierelor prin intermediul unui stick USB. Poate fi folosit ca un media player portabil deoarece are un sistem de operare bun și ieșiri interesante (HDMI), dar pentru care e nevoie de un cablu special.

Porturile sunt cestul de puține și e normal că doar e un gadget compact: HDMI de tip micro, USB de tip micro, două USB-uri la docking station și ieșire audio. Tehnologiile de comunicații standard sunt prezente și al acesta: WiFi n și bluetooth. Dacă touchpadul nu vă este pe plac, atunci un mouse wireless poate fi alternativa perfectă. Are Windows 10 care e ideal chiar și pentru gadgeturile portabile și e însoțit și de Office Mobile.

Plusuri: autonomie destul de mare, ecran generos, performanțe satisfăcătoare, multitasking, ușor de folosit, tastatura.
Minusuri: nu sunt.

Allview Wi1001N nu putea fi un model scump deoarece e o tabletă cu stație de andocare și nu puteau fi integrate componente care le regăsiți pe desktopuri și chiar laptopuri. Clipul de jos e unul reușit deoarece vă puteți face ușor o idee despre model și, în final, veți face alegerea corectă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu