≡ Meniu

Allview Wi10N Pro, laptop 2 în 1 cu Windows 10

Allview Wi10N Pro e o tabletă destul de nouă și se poate vedea după partea software. Cu alte cuvinte, are ultima versiune de Windows 10 dar și 8.1 mi se pare destul de reușit. Aceste laptopuri pot fi folosite ca tablete deoarece ecranul e detașabil iar tastatura poate fi folosită chiar și ca stand pentru a avea ambele mâini libere. Doar din poza de jos se poate observa că arată excelent și că are Windows 10.

Alternativele sunt laptopurile de la branduri mai cunoscute gen Asus, Lenovo etc. Oricum, prețurile sunt peste 1000 de lei și dotări sunt pe măsura prețurilor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Allview Wi10N Pro, laptop 2 în 1 cu Windows 10

Acest model are un procesor cu patru nuclee, memorie RAM de 2GB, spațiu de stocare de 32GB și placă video Intel. Nu e cel mai performant procesor pentru tablete dar pentru uz office Z3735G de la Intel mi se pare decent. Ecranul de 10.1 inci e unul cu imagine de 1280×800 pixeli, adică e HD și conținutul web se vede decent. Pentru a viziona un film e nevoie de un ecran mai mare dar și de o rezoluție mai bună (depinde calitate filmului).

Dotările sale sunt multe: sunet stereo, cameră web, cameră frontală, cititor de carduri, HDMI, USB, bluetooth și WiFi. Autonomia de lucru e undeva la 5 ore dar aceasta e cea maximă (e mai mică dacă jucați un joc, folosiți tehnologiile wireless sau dacă măriți luminozitatea). Se poate conecta un mouse wireless sau niște căști fără să vă faceți probleme legate de cabluri. După cum am precizat mai sus are versiunea 10 și în plus se oferă și Office 365. Accesoriile furnizate sunt cele clasice adică sunt prezente și la alte tablete.

Plusuri: greutate redusă, preț foarte bun, cel mai nou Windows, Office preinstalat, porturi destule.
Minusuri: autonomia nu e așa de mare.

Allview Wi10N Pro arată cam și varianta precedentă deoarece nu aduce multe dotări suplimentare. Îi lipsesc unele dotări dar la un așa preț nu puteți avea pretenții. Laptopurile convertibile mai scumpe oferă baterii mai mari, porturi USB suplimentare și poate chiar un hard. Însă, memoria flash mi se pare mult mai rapidă decât hardurile.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu