≡ Meniu

Allview Wi8G, tabletă cu Windows și 3G

Allview Wi8G e o tabletă cu Windows 8.1 ceva mai ieftină dar în mare parte, acel preț e justificat. Sunt și laptopuri convertibile în cazul în care vreți și un laptop. O alegere 2 în 1 e perfectă pentru cei care vor să economisească. Versiunea de Windows e bună și nu cred că vor fi cât de curând tablete cu alte versiuni. Mi se pare destul de reușită, iar dacă vă plac jocurile, atunci vă recomand o tabletă cu Android.

Dacă vi se pare prea mică, ei bine, puteți opta pentru o tabletă cu ecran de 10 inci. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Allview Wi8G, tabletă cu Windows și 3G

Procesorul Quad-Core al acestui model e unul de tip Z3735G iar placa video integrată e destul de cunoscută – HD Graphics. Nu oferă performanțe prea mari deoarece e un procesor din familia Atom, dar pe tablete nu e nevoie de mai mult. Un procesor prea performant poate reduce din autonomia bateriei însă există și procesoare „inteligente”, care își modifică frecvența în funcție de sarcini.

Ecranul e unul multi-touch, deci acceptă gesturi iar detaliile sunt vizibile. Rezoluția sa mi se pare satisfăcătoare – 1280 cu 800 pixeli, deci se poate viziona conținut media 720p. Panoul său e unul de tip IPS care oferă destule avantaje iar unghiurile de vizibilitate par să fie maxime. Cu un 1GB de RAM, tableta se mișcă decent dar era bine să fi avut măcar 1.5 GB. Memoria internă e de 16GB dar utilizabile e mai mică (același lucru se întâmplă și în cazul altor gadgeturi deoarece sistemul e instalat pe acea memorie).

Ca și dotări are: cameră frontală de 2 MP, cameră principală 2 MP, slot pentru card, 2G, 3G și baterie de 3800 mAh. Autonomia maximă e de 4 ore însă când redați un joc sau un film, aceasta poate să scadă. E destul de portabilă și e normal să fie așa deoarece nu e o tabletă mare. Poate fi ținută într-o mână și cu cealaltă mână puteți interacționa.

Plusuri: autonomie decentă, conectivitate excelentă, design plăcut, cameră frontală, ecran HD etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Allview Wi8G e un gadget destul de portabil care poate fi luat ca alternativă la unul cu Android. Chiar dacă sistemele de operare diferă, diferențele sunt aproape nesesizabile. Poate înlocui un laptop ținând cont că are cam același sistem de operare e mai portabilă și ecranul e suficeint de detaliat pentru citit.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu