≡ Meniu

Allview Wi901N, laptop și tabletă cu Windows 10 Home

Un gadget modern și portabil trebuie să fie mic și să aibă dotări cât mai numeroase. Allview Wi901N este atât un laptop cât și o tabletă deoarece ecranul e detașabil, defapt, ecranul e tableta (sunt incorporate componentele hardware). Acesta poate ține locul unui alt laptop dacă vreți unul care să-l luați în oraș, la locul de muncă sau chiar într-o excursie. Sistemul de operare necesită ceva mai multe resurse hardware decât Androidul, de aceea autonomia nu poate fi prea mare.

Arată destul de bine și nu știu câți dintre voi veți folosi acea tastatură, e mai interesant ecranul touch. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Allview Wi901N, laptop și tabletă cu Windows 10 Home

Performanțele sale nu pot fi foarte mari deoarece e vorba de un gadget compact. Cu alte cuvinte, veți putea încerca jocuri modeste 2D sau 3D mai vechi, reda conținut media până la calitate 720p și altele. Ecranul său are o diagonală de 8.9 inci cu imagine 800p, deci densitate pixelilor e destul de bună. Filmele se vor vedea excelent pe acest ecran în special că e vorba de un panou IPS care va mări unghiurile de vizibilitate. Chiar dacă nu are un hard disc, memorie flash e mai bună pentru o tabletă deoarece tableta se mișcă ceva mai bine.

Autonomie maximă oferită de acea baterie e de 5 ore și e ceva mai mică dacă folosiți WiFi-ul ori o luminozitate mare la ecran. Nu toate tastaturile detașabile oferă porturi suplimentare, însă aceasta oferă chiar două de tip USB 2.0. Nu e nevoie de USB 3.0 cât timp nu e vorba de un laptop clasic cu mult spațiu de stocare.

Plusuri: are sistem de operare decent, poate fi folosit ca o tabletă, tastatură fizică interesantă, Windows 10 preinstalat.
Minusuri: nu are o autonomie mare pentru o tabletă.

Allview Wi901N poate fi o tabletă cu tastatură fizică sau un laptop convertibil, depinde cum vreți să vedeți acest gadget. Eu cred că e mai degrabă o tabletă cu stație de andocare care poate să intre în categoria laptopurilor mici. Nu sunt multe prezentări cu acest model dar veți găsi destule cu varianta puțin mai mare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu