≡ Meniu

Allview X2 Soul, telefon Octa Core sub 1000 lei

Allview X2 Soul e unul dintre cele mai puternice telefoane de pe piață putând concura cu HTC One M7 și Samsung Galaxy S4, având un preț mult inferior. În momentul de față e la reducere deoarece costă sub 1000 lei până pe 30.01.2015.
Telefonul acesta se adresează celora care vor un produs performant de calitate și nu vor să plătească suplimentar pe brand.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Evident că pe acești bani primim un produs calitativ, dar vor lipsi 4G-ul ori alte chestii inutile. Oricum, acesta e un telefon care la un moment dat se lăuda că e cel mai subțire telefon din lume.

Allview X2 Soul, telefon Octa Core sub 1000 lei

Vine cu procesor Octa Core din platforma Mediatek MT6592, iar GPU-ul e un Mali-450MP4. Pe partea de memorie vine cu 2GB RAM și spațiu de stocare 16GB. Memoria nu poate fi extinsă deoarece nu are suport pentru card, dar oricum există o sumedenie de servicii de stocare gratuite care o să te ajute în acest sens.
Ecranul e unul de 5 inci cu rezoluție Full HD, fiind AMOLED cu Gorilla Glass 3.

Avantajele achiziționării acestui telefon și a unui Allview în general ar fi prețul mic, fiabilitatea, garanția de 2 ani și puterea. Camerele sunt și ele foarte bune deoarece cea secundară e de 5, iar cea principală de 13MP.
Din păcate nu are 4G și e Single SIM.

De final pot spune că acest model e unul excepțional, iar pe mine nu mă deranjează că nu are card deoarece nu ajungi să pui mai mult de 2GB pe el.
Alături am pus și un clip înspre o prezentare video.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu