≡ Meniu

AOC E2460SD2, monitor FullHD de 24 inci cu DVI

AOC E2460SD2 nu e un monitor chiar banal deoarece are o diagonală mare, imagine FullHD și timp de răspuns de 1 ms. Un monitor ca acesta se poate conecta la orice desktop însă nu și la o consolă de jocuri deoarece nu are HDMI. Lipsa acelui port, face ca monitorul să fie puțin mai ieftin și poate pe viitor nu vom mai vedea alte porturi. Ideea e că sunt fel și fel de plăci video și nu toate au HDMI. Acest monitor se adresează celor care vor să înlocuiască un monitor mai vechi cu unul decent.

Alternativele sunt multe dacă e să luăm în calcul și alte branduri, dar AOC mi se pare că oferă cele mai accesibile monitoare iar caracteristicile tehnice corespund cu cerințele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

AOC E2460SD2, monitor FullHD de 24 inci cu DVI

Tehnologiile de iluminare sunt importante dar, în general, sunt foarte bune la monitoarele noi. Caracteristicile de imagine sunt următoarele: imagine de 1920 cu 1080 pixeli, iluminare de 250 cd/mp, timp de răspuns de 1 ms, diagonală de 24 inci, refresh bun și altele. Poate fi pus pe perete și trebuie să știți că nu orice monitor poate fi montat pe perete. Kitul de montare trebuie achiziționat ulterior deoarece un e inclus în pachet.

Are doar două porturi dar sunt cele mai des întâlnite: DVI și VGA. Cea mai bună calitate video e oferită de DisplayPort dar și de HDMI (depinde de rezoluția ecranului). Dacă îl vreți doar pentru uz office, atunci chiar e o alegere foarte bună deoarece veți fi foarte mulțumiți de el. Poate doar dacă-l vreți pentru vizionare de filme, unghiurile de vizibilitate nu sunt maxime dar sunt mai bune decât la multe alte modele ieftine.

Plusuri: are DVI, imagine 1080p, design plăcut, fiabilitate ridicată, ușor de instalat și are un consum redus.
Minusuri: nu are HDMI.

AOC E2460SD2 e o alegere cu consum redus de energie, ecran rezonabil ca dimensiuni și prețul mi se pare destul de corect. dacă vreți să vă luați un desktop, ei bine, unul office/multimedia de la Serioux e o alegere accesibilă sau corectă ca și preț.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu